- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Értem, köszönöm a segítséget.
Frissítés. Reggel mutatta, hogy 68% a jelerősség, utána viszont rögzíteni már nem tudott. Piszkálta a csőröm, szétszedtem a stick-et és ezt [kép] látom az egyik oldalon. A nyílnál lévő tekercs egyik oldala "megkönnyült" és így fityeg a tekercs. A másik állapotából kiindulva ez gondolom nem üzemszerű. :-) Mi ez, okozhatja-e a problémáim és mit tudok vele csinálni? Forrasztás és kis pöttyel? Ha semmit sem lehet tenni vele, akkor Magyarországon kapható valahol ilyen, vagy bármilyen más Linux és tvheadend alatt használható stick vagy pci-e kártya? Értelmes áron persze. Kínából egy élet mire ideér és már ráéreztem az ízére amikor éppen működött, nem akarok annyit várni. Szemezek az aliexpress-en egy t230-as geniatech stick-kel, az láthatóan jól zenél Linux alatt, de ez még mindig Kína. Magyarországon van avermedia, de az Linux alatt nem vagy nehézkesen működik az alapján amit találtam. Szóval ha van magyar ötlet, szívesen veszem.
A kép: http://www.imagebam.com/image/2fc17b1338362509
A felhasználó kérésére módosítva.
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest