Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
pontosan, bár én nem mentettem el a lsitát de ez jo ötlet köszi, ha meg van akor kiválasztod melyik multiplex menjen rákat hoyg play mitn egy zenénél és ott fent van oylan hoyg csatorna keresés vagy választás ott kiirja melyik csatorna melyik és ona lehet választani arrol a multiplexröl ha a másik kell akro indit azt és annak a csatorna listájábol leeht váalsztani, én iyg használtam , de legjobb a progdvb 7 ez zel hsználom sok infot ad magyar müködik vele tökéletesen probléma nulla és tudok fel is venni vele fhd-s adást is nem akd vele
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Filmvilág
- EAFC 26
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- ZIDOO médialejátszók
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest