- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
noxika72 #320 üzenetére
gyáriprogit elinditod és a billenytyüzeten meg nyomod az e betüt és bejön a menü.
variálni kell az antennát és jo lesz. az adás, van hoyg nekem is az rtlé tv2 jol megy a m1 meg nem , de áthelyezem és máris jo, plusz azt vetem észre hoyg az rtl tv2 náél vizszintes antenna a jo m1-m2 nél mára fügöleges a jobb,
Kolty
ez cak 1 féle tunerrel foglkozik ajánlom a dvb-t tuner topikot neked.modflow
az nem 1 féle mhz hanem egy multiplex amiben megadot sávszélesség van, pl: dvb-t nél az m1-m2 duna és a duna word 1 multiplex mivel a 3 hd elfér 1-re és még 1 sd-is , viszotn van amelyiken sd-adások vannak ott sokkal több elfér sávszélességmiat ,
ugy kell ezt leképzelni, mintha wifin-kapnád a netet , csak nem 2,4ghz-5ghz-n hanem alacsonyabb frekiken, kapsz egy stream-et amiben van több jel, de ezt vlc-ben rákeresel és ott látni fogod az elérhetö csatornákat, probáldki,
az hogy miért nem talál meg minden csatornát nah ez jo kérdés.
uyg olvastam hogy egye sprogiknál pid ek szerint is rálehet keresni egy multiplexen belüli csatornára hátha ugy behozza, nem tudom melyik progi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Fogyjunk le!
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPad topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest