Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
nálam ez úgy van megcsinálva, hogy "lyukra" egyik oldalról rá van szigszalagozva (ezüstszalag jobb ötlet, szigetelő elmászhat) a méretrevágott harisnya, másik oldalon (házon belül) pedig van a venti. ez amiatt is jó, mert nincs minden lyuk beventizve (próbáltam alulnyomást csinálni a házban több/kevesebb sikerrel).
módszer előnye, hogy rossz harisnya női családtagnak biztos van/rövid időn belül elszakad és lesz, ragasztó filléres tétel és bármelyik boltban kapható, innentől gyors és olcsó.
a port pedig egész jól megfogja.
hátránya, hogy a szivacs igényesebb (bár ha nem látszik, márpedig megfelelő házkialakításnál nem fog). mondjuk nekem egy codegenből kellett minimálköltségvetésből OC quad kompatibilis házikót építeni úgy, hogy a kutya/cicák élnek a háztartásban, tehát a (nem látható részek) igényessége az már sokadlagos szempont volt
szerk: a CM590ben nem tudom milyen porszűrő van, de a 690esé konkrétan semmit nem ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- OpenMediaVault
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged