Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
zoleeno1
üzenetére
Amennyiben visszatermeli az árát, onnantól az egy befektetés volt. Én nem mondtam, egyetlen szóval sem mondtam, hogy nem tudnám elvégezni a munkámat egy 128ezer forintos telefonnal, mert eltudnám. De lehetnek preferenciáim, amiket adott esetben az teljesít amim most van. A lényeg itt az lett volna, hogy meg tudod e indokolni magadnak, hogy miért van szükséged egy 300ezres telefonra. Amikor én vettem telefont, azon felül, hogy el tudjam végezni rajta amit elszeretnék, elvárásom volt felé hogy :
- bővíthető legyen
- viszonylag jó akkuideje legyen
- vízálló legyen
- nagy méret
- nagy felbontás
- reszponzív működésEnnyi. Ezeknek tökéletesen megfelelt az S7E , amég mondjuk egy OnePlus 5 nem. Egy OnePlus 5-ön is tökéletesen el tudnám végezni amit szeretnék, de nekem megérte a plusz pénzt a vízállóság pl és úgy döntöttem, hogy erre megéri beruházni és megvettem. Ennyi.
Ennyire pedig ne legyél magyar, hogy 20 millás céges autó blabla. Az, hogy valaminek nem érted a létjogosultságát, az nem jelenti azt, hogy nincs neki. Az a baj, hogy kategóriányi eltérések vannak itt , amit próbálsz összemosni. Azt gondolod, hogy egy 20millás autó funkciója az, hogy elvisz A-ból B-be mint egy Swift, csak 30szor drágábban. Nem, 20millióért nem azt fizeted már meg, hogy A-ból B-be visz, hanem azt, hogy hogyan. Az a baj, hogy nem gondolkodsz érted ? Tegyük fel a céges autós példádat, vegyük alapul, hogy napi 2 órát vezet. Ha mondjuk adott esetbe emberünknek sikerül napi 8 órát aludni , a maradék 16ból amit ébren van 2 órát vezet. Fel sikerül fogni, hogy ez azt jelenti, hogy az ébren töltött "életének" 12,5%-át abban a kocsiban tölti ?? Szerinted az csak villogás, meg felvágás, amikor egy termékre amit az életem 1/8-ában használok sokat költök ? Szerintem egyáltalán nem az. Ez irigység, már bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest