Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikolai77
újonc
Én játszom illetve játszottam vele. Abba hagytam mert néha igen fura dolgokat c
sinált a játék.
A legrosszabb hogy nem lehet sehogy sem új játékot kezdeni. Külföldi fórumokon is bogarásztam
hogyan lehet new game-t kezdeni még új accountot is csináltam de ha újra letöltőm ugyan onnan folytatja.
Így sajna delete lett a vége -
-igu-
veterán
Játszik még valaki ezzel a cuccal?
-
Kérdés:
A solo módban a pályákon összeszedett fegyvereket/pajzsokat miért nem tarja meg, vagy mit kell csinálni, hogy azok is megmaradjanak?
-
Gabeszkutya
tag
Egyik eszközömön se fut ez a játék. Úgyhogy kimarad ez is.
-
ripla
addikt
azért nem játszok ezekkel a játékokkal, mert az irányításából fakadóan az ujjaim kitakarják a kép mindkét oldalát. illetve ahogy mozgatom az ujjaimat pl. a bal oldalon, ami az irányításért felel, idővel az ujjaim folyton becsúsznak a képernyő közepére. pont ezek miatt hagytam abba.
tableten okés, de 4.7-es mobilon... katasztrófa. -
dobobazsy
őstag
az én telómon akad rendesen
-
mgTerminator
veterán
-
törölt tag
válasz
mgTerminator #31 üzenetére
Linket kérek.
Amúgy a DH5 indokolatlanul fagy mindkét vasamon. A 4 meg igen jól pörög...
Tényleg... A 4-ben mit kell csinálni, hogy megmaradjon a karakter ha újrarakom a telefont? -
Xaels
félisten
válasz
Fitzgerald #29 üzenetére
Mondjuk vannak olyan F2P játékok amik utólag váltak azzá és ettől függetlenül meg maradt a lelkük. De ami alapból is annak indult ritka.
-
Fitzgerald
veterán
Egy f2p játéknak szerintem már természetéből adódóan nem lehet annyi lelke, mint egy premium címnek.
De lehet ezt azért jól is csinálni (Hearthstone).
Meg lehet Gameloft módra is.@mgTerminator
Ne aggódj, ha tudsz is ingyen haladni trükkökkel, exploitokkal, azokat majd szépen nerfelik idővel.
-
Xaels
félisten
válasz
Fitzgerald #26 üzenetére
Nekem C65-öm volt. Rayman, rendes platformerben volt, meg PoP. Nem kellett azon az apró billentyűzeten sem szénné butítani az irányítást. Később aztán Nokia 6680-on már ment az emulátorozás ezerrel.
Próbálgattam Android-on is GameLoft-os játékokat, többek között ennek a 2. részét is, de nem kötött le. Nincs lelke.
(#27) mgTerminator: majd amikor elkezd nagyon nehézzé válni és nem tudsz 1-ről a 2-re lépni mert ellehetetlenítik. Mint a Dungeon Keeper-ben is az EA. 1-2 napig el lehe lenni a korlátozásokkal, de aztán órák majd napok mire 1-et, 2-őt tudsz lépni és amikor betalál valaki aki tejel akkor megy el a kedved az egésztől.
-
mgTerminator
veterán
Én játszok vele pár napja, annyira nem rossz, el lehet vele baszni az időt csak sok apróságra rá kell jönni és akkor ingyen is faszán lehet haladni benne. Engem egyelőre még lefoglal
-
Fitzgerald
veterán
Akkoriban még tényleg volt respektjük, tartott ez addig amíg fel nem ugrottak a free to play bandwagonra.
Emlékszem még a Siemens C55-re amit a Westelnél vettem az Árkádban 2003-ban. Ott figyelt rajta a teljes verziós java-s Prince of Persia a Gamelofttól, ajándékba.
Jó is volt az. -
Xaels
félisten
Annak idején a Java korszakban, a Gameloft volt az egyetlen cég aki igazán komolyan vette a mobiljáték piacot. Akkor megalapozták a jóhírüket. Az új okostelefonos időkben viszont inkább átok a nevükkel találkozni mint áldás.
A mobiljáték piac halála az IAP és a mostanában egyre gyakoribb Online kapcsolathoz kötött játék. Agyfaszt kapok, hogy a több gigás cucc még a pályabetöltés előtt is forgalmaz és ha elfogy az adatkeret akár percekig szopok a töltőképernyőn.
-
Fitzgerald
veterán
Azóta láttam ja. Aki megvette régebben, az pedig veterán státuszt, és végleges energy mentességet kap elvileg. De akkor mi az az egy hét?
Mindettől függetlenül undorító húzás volt.@Kölyök
Sajnos ilyen ez, és amíg van aki fizet, ez így is marad.
Nálam amúgy el sem infult még a DH5, meg úgy általában 5 userből kettőnek nem indul, a Play Store szerint.
Way to go Gamelol. lol. -
Dominó85
addikt
A cikk után csak meggyőzött a dolog, hogy maradjak Iron Knights lovag.
A Gameloft meg egy utolsó szemét pénznyelő banda amúgy is. Az Arcane Legends-et többre tartom a DH sorozatnál, de ez mellékes magán vélemény.
Mindenki azt szeret, amit akar.
-
krystman
őstag
Nekem is hatalmas csalódás lett ez a DH5. A 4dik után egy az egyben visszafejlődés. Semmi olyan nincs ami megfogna, egyáltalán olyan az egész játék, hogy unalmas, semmi ami megfogná az embert, hogy érdemes lenne játszani. Pályákra van osztva az egész játék, ami kb 2-3p alatt végig lehet tolni, aztán a következő pályát csak úgy viheted végig, vagy győzhet az ember, ha előtte még szórakozik az ember, hogy annyit fejlődjön a karakter, hogy nagy nehezen legyőze az ellenséget a végén. Ez egyszerűen borzalmas amit műveltek ezzel a játékkal. És a legrosszabb az egészben, hogy nagyon sok játék átvette ezt a hülye energia rendszert, meg ezt a rövid pályás rohangálós stílust. A BIA3 is ugyan ezen a rendszeren alapul. Szörnyű, hogy a mobil játékok ez irányba fejlődnek, pedig garfikailag nagyon szépek lennének, de a játékok katasztrofálisan játszhatóak. És sokan még ezt a stílust szueprnek tartsák.
-
krystman
őstag
válasz
Fitzgerald #18 üzenetére
Akkor nézd meg most a MC5 öt, mert már az egész játék ingyenesen letölthető.
-
Felesbandi
senior tag
Dungeon Hunter 4-nél zavart, hogy a virtuális analógnak nem volt semmi holtjátéka...10 perc után töröltem is. Remélem, itt máshogy lesz.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Fitzgerald #18 üzenetére
Szánalmas amit ezzel a DH5-el is csinálnak. Vegyél gyémántot, hogy jobb felszerelésed legyen. De természetesen kinyitod a ládat és nem pajzsot, vagy fehyver ad hanem varázslatot. Fegyvert majd biztos a 120. kinyitásra ad. Pofátlanul drága benne a gyémánt.
Nem beszélve erről a szar energia rendszerről. Abszolút semmi értelme csak elcseszi az egész játékot! Nem akkor játszhatsz a játékkal amikor akarsz? Hát szánalomra méltó. -
Fitzgerald
veterán
Soha többet nem adok pénzt, még premium Gameloft játékért sem.
Csak egy példa a Gameloft szokásos, gerinctelen, okádék húzásaiból:
Első nap vettem meg a Modern Combat 5-öt teljes áron, mert nem volt benne IAP. Kizárólag ezért.
A jól beharangozott Christmas Update-ben már került bele az is, persze ez a része az updatenek nem volt beharangozva, csak hogy hány új skin meg fegyver, meg szotyi lesz benne. És természetesen továbbra is premium áron lehetett megvenni a játékot.
Ok, nyelek egyet, ez még belefér. Erre a tegnapi update-ben a Gameloft úgy döntött, kicsit megb$szatja az egészet még több, sokkal durvább IAP-vel, és egy energy rendszerrel is még. A régi játékosoknak pedig 1 hét energy mentességgel "kedveskednek" ezek az állatok. Persze továbbra is premium árazású a játék.
A másik az, hogy 8 hónappal a megjelenés után sikerült arra a hardverre optimalizálni a programot, amivel promózták megjelenés előtt.
Úgyhogy először refundot kérek, ha nem, akkor rettenetesen összesz@rom az összes official közösségi csatornájukat, fészbukot, twittert, fórumot. -
Bird
addikt
Hát nem egy d3.
-
Agrippa22
tag
És valaki rájött már hogy lehet új karaktert kezdeni?
-
nextman
aktív tag
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Balrol jobbra vegigmenni a palyan 5 perc alatt
Csak a harom csillag hianyzik a vegerol, gondolom DH6-ban az is lesz
Bonuszokat legalabbis lehet nyerni palya vegen.
Maga az, hogy palyak vannak, DH4 barangolhato volt, valasztott irannyal. -
-
saelin
veterán
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nem mondanám. Teljesen le van butíta, ami új feature meg belekerült, abban semmi DH érzés nincsen. Android játékok topicban jól mondta valaki, hogy csak egy Darkness Reborn klón lett.
4 pozitív dolgot tudok megemlíteni csak:
- Jobb grafika.
- Jól sikerült zenék.
- Interaktív környezet.
- Használhatóbb irányítás. -
Baridas
csendes tag
En jatszok az 5el es meg vagyok elegedve vele. A 4et elobb letettem. Es a tutorial miatt huzod le, komolyan?
IAP meg nem veszes, igaz anelkul nem lehet orakat jatszani de Istenem... Es ezt is lehet PC-n jatszani, meghozza nem is rossz!
-
ncsicso
tag
A DH4-et nagyon szerettem, de komoly bugok vannak benne. Egyszer fizettem a gyémántokért, aztán összeomlott a hátizsák-kezelő, hónapokig hagytam a fenébe. Nemrég újra feltettem, eltoltam a 110-es szintig, megint szétesett...
-
Crytek
nagyúr
Kár hogy nem látják a pc-ben rejlő lehetőségeket.
Simán kiadhatnák steam-re őket fogyna bőven annyi hogy megérje nekik a portolást. Hiszen nagyon sokan adják ki pc-re a mobilos játékaikat.
Modern Combatok , Dungeon Hunterek,Wild Blood HD, N.O.V.A-k mind-mind jöhetnének.
-
Th3Ac3
tag
Sajnos ugyanolyan gyenge Gameloftos eresztés mint a cég összes többi játéka, nulla innováció, csak a másoktól való lenyúlás megy, részről részre semmi újdonsággal. Több minőségi cím kellene okoskészülékekre, nem ezeket a semmire nem jó p2w megoldásokat szabadna erőltetni.
-
Qwery
tag
WP?
majd jól elkaszálják, mint a Spidermant, mert kevés a fizető játékos. Ingyen meg gémloftéknál nem dolgoznak.
-
Ez tényleg dungeon crawler?
-
Yayoh
aktív tag
Szerintem egy idő után nagyon unalmas , egyhangú játék , az IAP-ról nem is beszélve..
-
Cathulhu
addikt
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nem sokat jatszottam meg vele, de szerintem nem, tiszta 4+. A tutorial meg idegesitobb, X-edik palyan vagyok mar es meg mindig nem engedi, hogy azt nyomjak amit akarok, csak es kizarolag a highlighted gombokra mehetek. Most akkor hagytam a francba, mikor egy multiplayer modot akart igy rameroszakolni.
A 4-gyel viszonylag sokat elvoltam, ez ki fog maradni az eletembol, es szvsz meg mindig a 2. a szeria legjobb darabja. -
Negyedik résznél jobb vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gameloft továbbra is rendíthetetlenül szállítja a nagyszabású mobiljátékokat, Dungeon Hunter sorozatuk már az ötödik résznél jár. Kipróbáltuk, mit tud a legújabb dungeon-crawler.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest