- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
A MyActionCam-nél szoktak készíteni összehasonlító videókat. Be lehet menni, meg lehet nézni, megosztanak tapasztalatokat pro és kontra. (Dolgoztam ott, és korrekt tájékoztatást adtunk minden típusról.)
Az utómunkával nem feltétlen értek egyet. Hiszen sok érdeklődőt kellett lehűteni, hogy nem azt fogják kapni, amit a reklámban láttak. Különben egy százezres kamera megváltaná a filmipart? A Ghost-nál az volt az ötlet, hogy olyan képet kapsz, amit a reklámban is látsz. Ráadásul ezen a wifi mellett van loop funkció is, ami évekig csak a VIO-ban volt.Én személy szerint elfogult vagyok. Nekem szimpatikusabb a Drift. Ennek ellenére simán meglehet, hogy a H3 jobb felvételt készít, de nekem pl. 35k-t nem ér meg azt a pici különbség.
Aki meg komolyan videózik, az szerintem nem 1db akciókamerával forgat.
-
bigobert
tag
A GP ért a parasztvakításhoz. A Youtube-nak nem lehet hinni! Nem csak a feltöltés minősége miatt, hanem a befektetett utómunkaóràk ismetete hiánya miatt. (lásd GP 2 reklámvideó) A Ghost még azzal a tervvel érkezett, hogy nem javítják fel a promó videókat! Kapod, amit látsz. A Drift nem képes kiütni a GP-t a ringből, de nem is célja! Kimaradnak ebből az agresszív hype-olásból.
Sry, feltörtek az érzelmek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest