- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
azért ad hülye válaszokat a főnök, mert megkérdezitek.
-
the_blu36
tag
Nekem anno (kb. 3-4 éve), mikor a t. munkaadó kijelentette, hogy nem kér reszponzív designt, mivel úgysem nézik mobilról az emberek a honlapot (fix 800px széles, hasonló jó dolgok). Persze erőltettem egy ideig, utána beletojtam.
Jött a hír, hogy a gugli előrébb fogja sorolni a mobile first honlapokat, természetesen jött az igény, hogy ezt huhú de SOS, azonnal meg kell csinálni de úgy, hogy user-agent alapján majd eldönti szerveroldalon a cucc, hogy melyik .css-t szolgálja ki (ez a módszer ugye sokkal megbízhatóbb, mint egy media query), mert az oldal eredeti CSS-ét IV. Szent Exfejlesztő csinálta, és ő megmondta, hogy ha bárhol belenyúlunk, akkor SZÉTESIK az oldal (napi WTF).
Szóval tartalomkezelő mint joomla (1.5, már akkor qrvára outdated volt az egész), ilyen jellegű modulpozíció nevekkel, mint pl. balFelsoSarok50SzazalekSzeles.
Ekkor megemlítettem ismételten, hogy *khm* bootstrap esetleg, vagy Foundation?
Válasz: "Mit képzelek én, hogy majd én megmondom, csináljam, amit kell." (I. Szent MarketingÜbermensch)Megcsináltam, nem volt para, olyan színpárosításokkal, mint sötétzöld háttéren piros betűk (marketinges szerint ez figyelemfelkeltő). Aztán volt egy kis szabadidőm, összedobtam cca 1 hét alatt egy überf*sza reszponzív designt, a segédmarketingesnek is bejött, aztán később jött a válasz, hogy a felsővezetésnek nem tetszik, mert erre még nincsenek felkészülve a látogatók. Aztán felmondtam, a felmondási idő alatt kérték, hogy dokumentáljam. Kész, átvették...
Valamelyik héten ránéztem, a .css tele van ilyenekkel azóta:
width: 33%; /* 33% szélesség beállítás */
float: left; /* balra úsztatás */ -
DraXoN
addikt
nekem volt olyan, hogy ügyél panaszkodik, hogy iphone-on nem jó .. nézzük azon... minden jó .. de ügyfél szerint nem... jó pár nap után kiderült, hogy az ügyfélnek valami régi 3GS iphone-ja volt és azon volt rossz... persze ez tavaly nyáron volt... kicsit outdated hardverral "ellenőrzött".. persze a szoftver is rajta még valami korai mert azzal "gyors" a telefon... ő meg csak általában telefonál és sms-ezik, de sokan néznek weboldalt telefonról, ezért arra is kért fejlesztést, és hát ha már van "okos" telefonja akkor ellenőrizte a dolgot (de mint kiderült, egyébként nem használja a böngészőt raja)..
-
Met
nagyúr
Az se rossz amikor az ügyfél leírja hogy úgy vette észre az emberek iPhone-on és iPad-en nézik a weboldalakat (nem telefon és tablet, csak almás cucc) és úgy kellene fejleszteni az oldalt.
Szoktam nézni mit nyomkodnak az emberek a telefonjukon. FB és játék. -
Gdi
senior tag
Előfordul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest