- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ha erdekel az eula sertes akkor ott a masodik link, azzal nem serted meg
de meg mindig nemtudom mit kell otthon gpozni mi az amiert kellene egy otthoni gepre
az hogy terj at linuxra azert lenne jobb mert megszabadulnal egy rakas kinzo kerdestol es fusztraciotol
jaigen miert lenne nekem jobb? azert mert olyanokat is leirsz amihez lathatoan nem ertesz es bar szorakoztato olvasni teged de neha elveted a sulykot -
bobsys
veterán
enable group policy in vista home premium
nem probaltam
serti az eualt? nemtudom, de toled viccesen nez ki hogy ilyeneken aggodsz
de ha rosszul aludnal esetleg az eula sertestol (lol) akkor toltsd le a Group Policy Settings Referencet
ebben megtalalod az osszeg policy beallitast es azt hogy melyik registry kulcsot modositja
tc fizetos, olvasd el az indulo kepernyot: "Ez a program shareware, a teljeskoruen mukodo demo verziot egy honapig tesztelheted utanna regisztralnod kell". A regisztracio meg 7900 ft+afa
nem kell warezolni es nem lesz korlat a 10 kapcsolat, persze tudom a torrenten nemcsak warez van de nemhiszem hogy egesz nap 20-30 szalon nyomod az ingyenes linux disztrokat
szerintem dobd ki a windowsodat es terj at linuxra
ott azt modositasz amit akarsz semmilyen eula nem fog vissza annyi kapcsolatod lehet amennyit akarsz -
bobsys
veterán
mar megint a gpo, a multkor is irtam hogy be lehet rakni vista home premium ala a group policyt ha akarod vagyis ez megint nem indok szerintem
de otthonra minek gpo?
tc is fizetos
tobb mint 10 kapcsolat kell otthonra? hasznalj servert, megint nem latom okat a 10 kapcsolat szukossegenek otthonra -
bobsys
veterán
válasz
sputnick #189 üzenetére
kozepsuliban meg nem volt annyira elterjedve a szamtech hogy azon kellett volna beadnom dolgokat, de felnottoktatasban es foiskolara jartam
pl: linuxot meg linux scriptelest fel-fel evig hallgattam, minden azzal kapcsolatos dolgot bent a foiskolan csinaltam, mert othhon nem volt linux es nem akartam felrakni
de emlithetnem mikor dokumentaciot csinaltam mondjuk digitalis technikabol, azt is megtudtam oldnai bent
ertem en hogy vannak mas helyzetek de nagyrest illetve akaraterovel megoldhatoak -
-
-
bobsys
veterán
aktivalasrol volt szo, te hoztad fel ezt a premium ize dolgot, raadasul az hogy valaki mvp senkit nem erdekel vagy gondolod ha betefonal egy mvp az mshez akkor nagy piros villogo vigyazz mvp felirat jelenik meg a monitoron ?
es igenis az aktivalas home usereknek is pikk pakk megy nincs szivatas, automata van es kesz
orvosnal meg nem fizetek semmi jattot -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest