- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Sziasztok!
Van valami információ arról, hogy iPhone-nal fog-e működni a watch 5?
Köszi! -
motown5l
senior tag
Sziasztok. Én be rendeltem a watch 5 pro szürke titanium verziót. Valakinek esetleg már van? Valami tapasztalat?
-
enonlui
tag
Nekem volt pár samsung fitnesz órám. Asszonypajtinak samsung watch aktivitás2 és a 4es asszem. Van egy kis tapasztalat e téren is... nem mondanám hogy a honor vagy mondjam huawei-nek vagy akárminek is. Hogy sokban eltérne egymástól. Pár dologban persze, de egyáltalán nem nélkülözhető. Viszont hogy nem tud 1,5 napnál többet az igen is zavaró... szvsz. Nem kötekszem csak mondom...
-
enonlui
tag
Egy jó ideig volt Honor magic órám. Oled, nagy kijelző, szinte mindent szinkronizált. 4-5 napot bírt. Tehát van a piacon már réges-rég. Csak valahogy a samsung nem csinálja meg sajna
Nem szeretnék még gy kütyüt rakosgatni minden este a töltőre... a telefonnál is kicsit unalmas, de tűrhető mivel nincs a kezedre csatolva. Az óra esetében mivel a kezedre van kötve így macera. -
ShadowX
őstag
Az okosóra piac radikális akkuforradalom nélkül ennyit tud (és itt nem az okosórának álcázott fitness trackerekre gondolok). Jelenleg mindenki szeretne minden feature-t 4-7 napos akkuval. Ekkora készülékházakkal ez lehetetlen, ugyanis a komplett SOC, kijelző és akkunak kell beleférnie, úgy, hogy a készülékháznak is kell legyen bizonyos vastagsága. Ugyanaz a probléma, mint a mobiloknál sajnos.
-
enonlui
tag
Én arra lennék kíváncsi hogy mikor fog olyan órákat gyártani aminek az uzemideje kibir legalabb 4 napot....
-
jacis
nagyúr
Kiváncsi vagyok ezekre az órákra már.
-
mutyuru
aktív tag
Varom az aug. 10-i bejelentest, hatha normal watch - nemcsak a pro - kap egy ertelmes akksit, amivel 3-4 napot futna vegre egy toltessel.
Wareable cikkebol arra kovetkeztetek sajnos hiaba, miert csak a draga pro verzio kapja meg. Es olyan draga lesz, mint az apple watch pro...
hat sztem iden sem leszek Samsung watch hasznalo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest