Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Hát nem tudom másoknak hogy sikerült. Én világéletemben dolgoztam, tanultam, és most jutottam el oda, hogy vettem egy saját házat. 35 évesen, hitelből. Igaz, hogy Hollandiában, de otthon nem is akartam venni. Akkor ott kellene élnem. És ahogy nézem az otthoni rendszert, kb. 20 évig semmi nem fog változni pozitív irányba. Inkább vettem itt, majd a fiaim megöröklik. 20 millás autó? Örülök, ha ősszel tudok venni 4 téligumit a mostani golf 4-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- Napelem
- Assetto Corsa Rally
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest