- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Megkavarták a fost. Én megértem Oroszország álláspontját is, mert valahol igaza van, kő kemény érdekszférák vannak.
Csak azt nem értem, ha végiggondoljuk csak egy kicsit a történelmet. Oroszország nyert egy háborút, (most mind1 hogyan stb). Németeket/Japánokat betaposták a földbe, az utóbbira atomot is dobtak, ráadásul kettőt is.
Hosszasan lehetne elemezni a dolgot, de Oroszországnak 100 évvel ezelőtt, meg most 10 évvel ezelőtt is volt/van lehetősége a komoly felemelkedésre. De egyszerűen nem tudnak magukon erőt venni. Persze most mondhatjuk, elviszik Ukrajnát, de adj isten Belorussziát is. Ettől független ha ráfekszenek a gazdaságra az oroszok 10-20 éven belül versenyképesek lennének. Akkora potenciál van abban az országban.
Ahogy elnéztem a ruszki vezetők is hol nyitnak, hol zárnak nyugat felé. Putyin most épp zár, de folyamatosan ingáznak... pedig az utóbbi években Putyinnak még az is sikerült hogy a nyugati cégek termeltek Oroszországban.
Én nem gondolnám azt, hogy van 1-2 tank a határ mellett, meg 200 repülő, meg xy rakétarendszer attól Oroszország halálra lenne ítélve. Ha nem ad indokot rá, nem fognak rálőni.... a gazdaságát meg amúgy is úgy irányítja ahogy akarja. (csak nem most persze
) , inkább olyan kekeckedésnek meg arcosodásnak gondolom az egészet, no meg belpolitikai "előnynek" hogy majd mi orosz nép most megmutatjuk a világnak... persze közel keleten legyenek ott, meg ahol kell lépjenek fel katonailag... de ez..
Egyébként az angolok bírnak ilyen "arccal" még, persze sokkal lágyabb formában, de az unió nélkül ők is marha kitett helyzetben lennének, nekik sincsenek már "gyarmataik", meg stb... De az meg megint egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged