- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Fel is nyitottam!
A hazat igazabol csak 3 rovid Phillips csavar tartja ossze. Egyik sincs leragasztva vagy eldugva - mindharmat elsore meg lehet talalni. Ha ezeket kiszedtuk, a billentyuzet teteje egy darabban leemelheto, miutan kihuztuk a ledekhez futo FFC-t (tokom tudja, hogy mi a magyar neve...). Semmi titkos muanyag ful vagy pocok amit keresgetni kellene. Ez egy hatalmas plusz szerintem.
Belul sincs tul sok meglepetes. A tenyertamasz alatti reszt csak a por es kosz tolti ki. A tobbin pedig 3 NYAK osztozik, meglehetosen szellosen, szalagkabelekkel osszekotve. A 90-es evekhek kepest is rettento kis komplexitasu.
Mar ilyen tavolbol is latszik, hogy itt bizony eleg sok minden kezzel kerult osszeszerelesre. Ami a projekt szempontjabol megint csak egy pozitivum, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- XPEnology
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest