Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
De nezzuk is, mikkel gazdagodtunk az uzlet altal!
Hasznalati utmutato, garancialevel, egy rajz a billentyuzes kozben javasolt testtartasrol, egy a gyakorlast segito szoftver es persze maga a billentyuzet ket megsargult fele, DE nem az egesze! Ugyanis a DH-200 eredetileg egy "interface box"-szal jott, ami a szamitogeppel valo kommunikaciot tenylegesen vegezte, es amibe a billentyuzet felei (pod-ok) be voltak dugva. Tovabba a kabelek sem voltak reszei az uzletnek - amit csak azert emlitenek meg, mert egy tepozaras kabelkotozot azert kaptam.
Az elozo tulajdonos elmondasa szerint ezeket nem o hagyta el, mar hozza is hianyosan erkezett a klavi. Ami a projekt szempontjabol nem egy rossz dolog, hiszen igyis-ugyis atepitem, bar tuti adott volna egy kis megnyugvast ha legalabb egyszer latom mukodni meg mielott felboncolom. Viszont akkor egy sokkal rosszabb alkupoziciobol indultam volna, mert igy a sargulas mellett a teszteletlensegre is hivatkozhattam.
Nem gondolom, hogy amugy egy ilyen eszkoz kepes elromlani.
Holnap talan fel is nyitom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest