- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hát én most a hétvégén fogom kipróbálni, adok neki egy esélyt, de tipikusan olyan játéknak tűnik ami vagy bejön és 10/10 vagy elunod az agyad rajta. Szerepjátékos rétegnek nyilván nagyon bejön, mindenkivel leállnak beszélgetni elolvasgatják a leveleket mindent amit lehet, de szerintem ez a kisebb réteg.
Legtöbbeknek azért kell, hogy legyen valami vérpezsdítő is a játékban, valami ami kicsit felrázza néha az embert, ha értitek.Én azt gondolom (kb. 10 óra után, de úgy, hogy többször újrakezdtem, és még csak az első városban kalandozok), ez a játék leginkább annak való, aki szeret mindent bejárni és mindenkivel beszélgetni, olvasgatni, mert a rohanással itt nem terem sok babér, az XP is ritka, gondolkodni is többet kell.
Érdekes, mert pl. a Skyrimhez viszonyítva engem ez jobban magával ragad, az NPC-k valahogy közvetlenebbek, emberibbek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az eddigi 2 óra alatt még nem találkoztam olyan hosszabb szöveggel, aminek az esetleges meg nem értése gátolná a játékot. Szóval azért kilométeres párbeszédekre nem kell számítanod, a legtöbb úgyis opcionális (városlakókkal beszélgetsz stb.).
Egy boss akadt az utamba, de ott meg mindegy volt, mit mondasz, harcolni kellett a végén.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Valaki beszerezte már ténylegesen is?
Nem lenne rossz coopban sem.Amúgy a single mennyire élvezhető? A teszter véleményét várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- XPRO Wood fa laptop állvány
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest