Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hát hogyne... ha leadod lapszabászatra a rendelésed ők nem fogják úgy pakolgatni az anyagot a táblán hogy az pont minta szerint jöjjön ki. Berakják a programba, az megadja az optimális szabásjegyzéket és hajrá. Lehet hogy sorozatban gyártott bútoroknál nagy mennyiségnél megvan hogy melyik táblából mit hogyan vágnak ki de egyedi bútoroknál ritka, hogy összejöjjön a minta.
Amúgy ha tudom akkor a mintákat összeválogatom, volt már rá példa hogy ki sikerült hozni de nem jellemző hogy mindig minden jól kijönne. Ez szigorúan bútorlap.
Furnérozott felületnél jól ki lehet hozni a mintákat ha valaki nem csak összecsapja a munkát. -
törölt tag
Azt senki nem vitatja hogy nem kell sok cucc hozzá de ettől nekem nem esett le miért mester.
Van egy srác aki csinált magának forgó szétnyíló asztalt és kva jot.... Expanding table a kulcsszó ytn.. Na az komoly cucc mechanikailag is egyedi.. Ez szép csak valami extrémre számítottam na
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest