- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Az F1 2015 óta sokkal jobb a helyzet, mint előtte.
Az F1 2014-ig bezárólag valamikor október-november környékén jött az adott szezon játéka (ráadásul itt egy idény nem is olyan, mint az NBA-ben, hogy előző ősztől következő nyárig tart, mindegy), azért a mostani augusztusi megjelenés jóval barátságosabb, nem tudom, lehet tudatosan az adott évad nyári szünete körül jön.Az viszont biztos, hogy a DX12 az utolsó, ami hiányzik belőle, mert mint fentebb írtam, online játszhatatlan, annyi a fantom-collision a kocsik között - a kisebb - nagyobb bugokat nem is számítva.
Igen, tudom, hogy fut a "hivatalos világbajnokság" a moitorra tervezett szezonban is, de nem is tudom, hány online liga szünetel jelenleg, netkód-frissítésre várva. -
Navaren
aktív tag
Hát ennek végtelen örülök.
Igaz, hogy online még mindig közel játszhatatlan a katasztrofális netkód miatt, és hogy a nyamvadt gumihőmérséklet közel kezelhetetlen városi pályákon, ha controllerrel játszik az ember, de hé, legalább DX 12-ben szenved az ember
Egész más!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest