- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek, a 4790k-ról nemigazán látnál játékok alatt nagy előrelépést kb semmilyen mai procival. (A hedt cuccok erősek, csak épp a játékmotorok nem sok hasznát látják még 10-12 magnak). Ráadásul ott a probléma, hogy minden generáció új lap az intelnél. Egy dolgot tehetsz, hogy delideled a mostanit és felrántod 4.8GHz-re (ha nem tetted volna még meg), azt minden szeretni fogja
-
Én 7700K ról "léptem vissza " 6800K ra, eleinte nem éreztem a különbséget, sőt meg is bántam, de most már, hogy dobtam rá vizet bizony előjön, főleg Stremlésnél az a plusz 2 mag 4 szál előny.
A deszka meg..eszméletlen , pedig egy alap MSI HEDT deszka, 75 K ért vettem. Most már örülök nekiTR alatt egy eléggé előremutató motor van,de sajnos a legtöbb játék nem ilyen, sok tesztben az 1800X bizony elmarad a 7700K-tól, mivel a magasabb órajel és IPC előjön, mikor folyamatosan az első 2 magot terheli az engine.Ha megnézed, az általad betett tesztben is a másik játéknál már más a kép.[link] és a TR alatt is a 7700K alapórajeleken ment, ami azért nem életszerű.
-
ÉN annyira nem értek hozzá, inkább itt [link] érdeklődj szerintem, okosabbak vannak mint Én.
Gondolom ilyen VGA mellé komolyabb gépet szeretnél, bár amid most van az sem semmi, nem hinném, hogy segítségre szorulsz ilyen konfiggal
DE persze van személyes véleményem, az hogy :
-Fontos a pénz amit rá kívánsz szánni.
-Fontos a monitor és a felbontás, amin játszol. Minél magasabb felbontáson / több Hz-n akarsz játszani annál inkább dől a VGA fele a mérleg nyelve a CPU felől.
ÉN ha most újítanék nem vennék 6 mag alatti processzort, ramból meg soha nem elég, de a mostani ram árak mellett 16 GB val egyenlőre beérném, mert lesz ez még olcsóbb.
Intel oldaláról megvárnám, míg kijön pár hónap múlva a végleges Coffe lake chipset, ( Z390) és abba tennék vagy egy 8600K-t( 6 mag HT nélkül) vagy pedig egy 8700K-t,de ha a pénz nem számít és minőséget akarsz alaplapok és tudás terén, akkor ott van a HEDT éppen kifutó( 2011-3) és most bejött( 2066) platformja is játszhat éppen, főleg, hogy vízzel operálsz. Nekem 6800K most 4.8 Ghz-n stabilan megy.
A deszkák 70 K tól kezdődnek, de már belépőn is nagyon magasan felszereltek. A kifutó 2011-3 ban kapsz már újan 6 mag 12 szálat( 6800K) 95 K ért,de 115 K ért van az új HEDT platformba is ugyan ilyen proci és ez később még tovább fejleszthető magok / CPU szempontjából.
AMD oldaláról egy 1600X-1800X , egy jó tuning deszkával, vagy ott is már bejött a HEDT, bár a mostani pocidhoz képest ezek csak magszámban jelentenének előrelépést, IPC-ben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest