Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
én speciel tech híreket járok ide olvasni, felőlem ékezet nélkül heJesírási hibákkal teletűzdelt anyagot is lehozhatnak, csak legyen friss és érdekes. Ha nyelvészeti leckéket szeretnék venni akkor nem ide jövök... sosem értettem egyesek miért nem bírnak elmenni 1-2 hiba mellett. Arról nem is beszélve hogy gyakran olyan vélt hibákat rónak fel ami már bőven a nyelvújulásnak tudható be (vagy még mindig: latjatuk szemtukkel mik vagymuk..?
.
Nagyon helyes legyen csak verseny
-
törölt tag
szerintem inkább arra gondolt, hogy örülhetnél, hogy a szerkesztők ennyire gyorsan igyekszenek kiszolgálni az olvasóközönséget, hogy a vonaton alvás/filmnézés/bezsélgetés helyett többek közt neked írnak cikket.
a hibákat lehet jelezni privátban, kultúráltan is a moderátoroknak, és javítani fogják.amúgy légyszives mutass néhány olyan telefont (az n900-ra tölthető teljes értékű FF-on kívül), amin van magyar helyesírásellenőrző...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Idén várhatóan a Motorola uralja majd az Android piacot, maga mögé utasítva a jelenlegi paicvezető HTC-t is.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest