- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
én speciel tech híreket járok ide olvasni, felőlem ékezet nélkül heJesírási hibákkal teletűzdelt anyagot is lehozhatnak, csak legyen friss és érdekes. Ha nyelvészeti leckéket szeretnék venni akkor nem ide jövök... sosem értettem egyesek miért nem bírnak elmenni 1-2 hiba mellett. Arról nem is beszélve hogy gyakran olyan vélt hibákat rónak fel ami már bőven a nyelvújulásnak tudható be (vagy még mindig: latjatuk szemtukkel mik vagymuk..?.
Nagyon helyes legyen csak verseny
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
szerintem inkább arra gondolt, hogy örülhetnél, hogy a szerkesztők ennyire gyorsan igyekszenek kiszolgálni az olvasóközönséget, hogy a vonaton alvás/filmnézés/bezsélgetés helyett többek közt neked írnak cikket.
a hibákat lehet jelezni privátban, kultúráltan is a moderátoroknak, és javítani fogják.amúgy légyszives mutass néhány olyan telefont (az n900-ra tölthető teljes értékű FF-on kívül), amin van magyar helyesírásellenőrző...
-
Taybore
aktív tag
válasz bolondember #11 üzenetére
Vonaton nem működik a helyesírás ellenőrző? Attól hogy könnyebb elgépelni, attól még lehetne javítani.
-
8nemesis8
veterán
Hát pedig már majdnem feledésbe merült, legalábbis nálam. Kiadott telefonjaik nem voltak valami szimpatikusak. Csak így tovább, usereknek,pontosabban az áraknak jót tesz az erős konkurencia.
-
Dare2Live
félisten
Nagyon örülök a Moto feltámadásának. Hajrá Moto!
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz RandomGosu #15 üzenetére
Vannak ehhez hasonló elképzelések [link]
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
RandomGosu
senior tag
kovetkezo google mobilt talan motorola fogja gyartani?
-
EczkE
veterán
Nagyon jó hír ez, csak így tovább!
Asszem mindenféleképpen!
-
plus44
veterán
Szépek ezek a tervek, de fejlesztgessen ccsak a Motorola és meg lesz az eredménye előbb utóbb.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
David75
őstag
Itt látszik hogy mennyire túlárazottak a htc-k.És külsőre is szebbek a motorolák.
Az SE még ezt az android hullámot se tudja meglovagolni?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Laci.M
senior tag
Hajrá Motorola!! A kedvenc gyártóm belehúzott, és még pont jókor
Eddig volt Nokiám, Alcatelem, Sanyi Ericssonom, Siemensem, de csak a Motorolákat szerettem igazán, pedig nem csúcskategóriások voltak.
E398 (legjobb ár//érték arány akkoriban, és rendkívül strapabíró volt, na meg persze szana-szét moddolható, szoftvercserével rálehetett venni mindenre)
K1 designtelefon, rendkívül jó anyaghasználat, elmaradott tudás, mégis szerettemNa jó még a Nokia 3310 volt nagyon jó kis teló! (jelenleg is Nokiám van, de nem is írom be, nem szeretem
Aláírás
-
Taybore
aktív tag
A cikkírók sosem használnak helyesírás ellenőrzőt? A Firefox pl. alapból aláhúzza a hibás szavakat bármilyen textarea-ban.
"egyelőre nincsenel pontos információk."
És ez nem szőrszál hasogatás, mert rendszeres elírások vannak szinte minden cikkben, pedig minimális odafigyeléssel (egy kis magyartudás és fogalmazás, akár erre specializált szoftverekkel) kiküszöbölhetőek lennének az ilyen bakik.
Nem kell ezen megsértődni, inkább megszívlelni, hisz ezt nem fikázásnak, hanem építő jellegű kritikának szánom. -
LA_COSTE
senior tag
Androidra építenek nagyon. Látszik.
A fogyasztókba is ezt akarják szugerálni. -
AS
félisten
Samsung és a LG is befog szólni....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Norbi21
senior tag
Bele fognak azért ebbe szólni valamilyen szinten a többiek is. Örülök a Moto sikerének, de nem bánnám, ha nem csak az androidot helyeznék ennyire előtérbe. Mondjuk ez húzta ki őket a csávából, úgyhogy valahol megértem
-
GGGBR
tag
kissé opimistának tünik, de akár előfordulhat. a moto háza táján mindenesetre gondolom örülnek.
I LOVE THIS GAME
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest