- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
ezt akármire ra lehet huzni, de ahogy leirod ez teljesen irigykedesnek tunik. teged miert idegesit hogy a celebeknek mijuk van? en pl nem tudtam hogy ajfont hasznalnak, alig ismerek celebeket, kit erdekel hogy ki hova teszi a penzet? kit erdekel? oszinten.. miert olyan erdekes? en kurvara leszarom kinek milye van, nem is idegesit.
-
Malory
tag
most kivételesen egyet kell értsek, veled és a többiekkel is. ...ez egy ilyen nap...
Veled: ha okosan használom a telefont - fényerő, 3G, push, GPS kikapcsolva, lehúzva, akkor tényleg megnövelhető az üzemidő. (engem már csak az zavar, hogy a 3G- kikapcsolásához3 érintés kell és nem oldhatom meg 2-ben, nem-nem akarom jailbrakelni)
Én meg keveset használom telefonálásra, mert van cégestelefonom is, de annál inkább a multimédia (iPod, képek mutogatása)és az Internet, mailezést és újabban a Gmaps, gyalogos navigációra sőt time killer appokat (játék)is gyakran futtatok
tehát azért én erősen kihasználom minden képességét és bár nem csak telefonálok vele szeretném ezt tenni 2 napig ne adj isten 3-ig, remélem az AMOLEd meghozza a várvavárt fogyasztásbeli különbséget, pedig már így is szépen optimaliálták a nagy kijelzőhöz ezt a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest