- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Hogy örülne az asszony ha csak évi egy alkalom lenne
Én a fizikai részét is szeretem. Bár most éppen a dokinál ülök, szerintem összeszedtem egy tüdőgyulladást, de az a saját marhaságom volt. De amikor szervezőként 2-3-4 napot vagy egy ilyen helyen, az már szinte nomád. Ha nem lenne évi pár ilyen napom, meg is halnék ebben a nagy civilizációban :D -
Diabolis
aktív tag
Alhatsz közben, csak legyél óvatos :D Vagy dolgozzál csapatban, és állítsatok őrséget :D Az sem véd a támadástól, de legalább lesz esélyetek :D
Idén volt rest-zone, ahol nyugodtan alhattál (pl sofőrök), de oda nem vihetsz be játéktárgyat (lőszer, kupak, stb). Szóval valamit valamiért.
A mi 24-48 óránk nem is sok, a stalker pl egy hetes :D
Ha jössz, gyere. NPC nincs, mindenki játszik. Az idő nagy részében a szervezők is. Vannak karakterek akik többet tudnak mint mások, de őket a szervezők kérik fel. Ilyenek pl a frakcióvezetők és a kocsmáros. A kocsmáros fontos :D -
Diabolis
aktív tag
Mivel azt hittem szarkasztikus a kérdés, így olyan választ adtam.
A harc nagyrészt a szabványos airsoft szabályzaton alapul. A fő változás, hogy ezen a játékon az as replikák erejét 350 fps-ben maximalizáltuk (egy dobozból kivett karabély általában 380-400 között van). Így az airsoftosok nagyrészt pisztolyt és shotgunt használtak. A LARP-osok körében elterjedt a NERF, így nekik is kellett esélyt adni egy harcban.
A fejlövés lehetőleg kerülendő, de nem tilos. Épületben tilos a sorozat. És egyéb szabályok, amiket a MASZ tartalmaz.
Említendő még a közelharc : un LARP-safety fegyverek használhatóak. Pl szivacs vagy foam kard, bézbózütő, bármi, ami nem okoz sérülést. Ezeket a játék előtt ellenőrizzük.
Ezekre azért nem tértem ki a leírásban, mert ez a játék alapvetően szerepjáték központú volt.
Hogy mi számít támadásnak, szintén szerepjáték kérdése. A kocsmába nem mehetsz be fegyverrel, kivéve ha megkened a kidobókat. Egy épületben mászkálva, lootot keresve viszont bármikor belefuthatsz valakibe, aki fegyvert szegez rád. Hogy ezt minek veszed, a karakteredre van bízva. -
Diabolis
aktív tag
Egyébként semmi nem tart vissza, hogy jövőre gyere
Minden évben csinálunk olyan frakciót, ahová a kezdőket tereljük. Ők segítenek a ruhakészítésben, a safety fegyverek elkészítésében és a játékban is. Idén ez a Vault volt, tavaly a város, előtte az erőmű.
Mondjuk azt bírni kell, hogy két napig se fűtés, se folyóvíz, áram is csak amikor megy az aggregátor. Kicsit túlélőtúra
A játék pedig nem áll meg. 48 óra és kész. Vagy 24. De az végig.
Aludni akarsz? Tedd meg. De ha reggel egy ghoul szájszagára ébredsz, az nem kellemes -
Diabolis
aktív tag
A regényekben ez nekem is tetszett. Lofwyr például kedvenc volt :D A különböző sámánok, adeptusok szintén.
De a szabályzatban szerintem túl erős lett a mágia. Inkább kivettem, és kész. Teszem hozzá, a dekás is így járt.
Amit most tervezek világot, abban például nem lesz mágia, azt ugyanis élőben előadni elég necces :D Helyette összerántom a steam és a cyber punkot, teljesen egyedi szabályrendszerrel, airsoft alapokon. Az is érdekes keveréknek ígérkezik. Mindezt posztapo mentes csomagolásban, de nagy cégek és hatalmak árnyékában :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest