- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
A nyugati sárkányok getsyk...
Mondjuk a többi is. :PIRL valóban nem lehet egyszerű implementálni a mágiát és a dekázást. (Hacsak, nem hozod be oda a "Beléptél a szobába.; Ezt látod.; Mit csinálsz?; Dobj K10-el!"-t )
Mindazonáltal, ez így számomra már nem lenne Shadowrun. Pont az adja meg a sava borsát, hogy a tech vegyül, illetve feszül egymásnak az ősi tudásokkal.#10 Diabolis:
Persze, bedobok 1-2 Nuka-Cola-t és reggel ghoul szájszagra ébredek. Hmmm.. Sounds goood... :P
Ám, a 0-24 még OK, de hogy a 35.-ik órában már haluznék rendesen, az is biztos.
(Ha, nem is aktív karakterként, de mint nézők / NPC-k lehetnek jelen?)#12 Diabolis
Ez most szarkazmus volt, avagy tényleg le van egyszerűsítve ennyire? -
KISDUCK
addikt
Valami részletesebbet írnál a játékmenetről hogy a harcok hogy működnek pl.: szabadtéren? A késelést még értem az "easy" és azt még régen airsoftnál használtam én is, de a szabadtéri harcot ezen kívül nem tudom elképzelni.
Beltéren akkor ha fegyverrel mész be akkor már az tamadásnak számít, ha elrakott vagy logó fegyverrel akkor pedig semleges szándékúnak? De ha már a fegyverrel mész be akkor a szobában lévő karaktereknek van esélyük valahogy védekezni?
Meg láttam írtad hogy 24-48 óra is lehet a játék akár alvás nelkül, azért már húzósnak hangzik, mennyire nehéz akkor szerepben maradni? -
Az tetszett többek közt ezekben a P&P játékokban, hogy az alap szabálykönyvek, kvázi útmutatónak tekinthetőek. Szóval, közös megegyezés alapján, úgy alakíthattad a világot/storyt/ellenfeleket, ahogy tetszik.
Nekem a Shadowrun, a tótumfaktum.
Szőröstül /Sasquatch/, bőröstül /Ork/, mágiástól /Sam/, hack-eléstől /Svindler/, mindenestül.
Egyébként, abban van valami, hogy a cyber/steam-világba "belerondít" kissé a mágiahasználat, de nálam speciel pont ez volt az a dolog, ami miatt megfogott az egész miliő.
Kölyökkorom óta olvastam a ~középkori, meg sci-fi fantasy regényeket, és bármennyire is különböznek stílusukban, mind szerettem.
Aztán megtalált a Shadowrun... és kész. Meg voltam véve kilóra.„A mágia ereje és a mágikus lények visszatértek a földre. Az ősi fajok ismét megjelentek. Tündék, orkok, varázslók és félelmetes sárkányok keresik a helyüket egy olyan világban, ahol az emberek a gépekkel összeolvadva halálos városi ragadozókká válnak.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged