- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hát szerintem a /players parancs itt is működni fog de ha nem, szerintem az sem baj.
Miért lenne unalmas? Kitapasztalod a játékot, a karakteredet, az ellenfeleket (még ha könnyen halnak akkor is) és nehezebb fokozaton már tudni fogod hogy mi mit csinál, mit hogy ölhetsz meg és nem azon kell majd gondolkodni hogy mit is basztál el..Főleg, mikor az 5. karaktert próbálod ki.
Mivel minden karakter más és más így ezt nem értem hogy miért lenne unalmas ha új karaktert kezdek.. -
Scholes9
nagyúr
Egy szóval nem írtam, h nincs igaza
A WoWot egyrészt pont ezért hagytam abba, mert nagyon a Casual játékosok felé ment el az irány
Ez a folyamatosan a Casual irányba való fejlődés nagyon szépen megfigyelhető az utóbbi években és valszeg még jobban erre fognak ráállni a fejlesztők
De, amit én írtam attól még igaz, nem kell vele játszani, ha nem tetszik, mint, ahogy tettem én is a WoWval
Mivel ez lesz az első Diablo játék, amivel játszom, egy szót sem szólhatok, tökéletes lesz így is, viszont a 4. résznél, már ismerem az előzményeket és lehet, h akkor majd nekem sem fog tetszeni pár dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest