Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alien_
őstag
Legyen az egész 8bit 640x480, hisz az első rész is tök jó volt úgy... Sőt, legyen fekete-fehér, mert úgy még darkosabb...

-
HydroFox
csendes tag
Azon kell sírni, hogy nincs Jaguárom.. ENNYI!!!
-
Tipe
tag
Akinek az lesz a legnagyobb baja a játékkal, hogy szines (sztem nem valószínű, mert majd a 10 patch-re várás lesz inkább, mint az előzőekben is) az fogja a monitor beállításait és húzza durván sötétre. Azt, majd ha jól lemészárolják újra és újra, vissza fogja állítani és áldani az eget, hogy így néz ki.
A Diablo-nál sztem speciel nem a hangulat volt a fő elem, hanem a gyűjtögetés, megtalálás, fejlődés élménye...
Szép napot!
-
sazabi
aktív tag
szerintem is szar ahogy most kinéz..és mégis éveket fogok a 3. résszel is játszani
ezek nem tudnak rossz játékot csinálni. pont.
-
Ősember
őstag
igazábol én sem értem mi a felháborodás oka
szerintem szép lesz a játék és a szineket meg nem lehet tul nagy manöver kifakitani. bár engem nem érint a dolog, nem keresek megoldást
én majd csak élvezem a produktumot 
-
xuldar
addikt
Ha van sapka, ha nincs sapka...
-
Vistaboy
veterán
Nekem mind a kétféle változat tetszik, úgyhogy tökmindegy, melyik lesz benne. A játék legyen jó inkább...

-
illusiON
őstag
nem tudom hova ez a nagy sírás, majd valami modding crew úgyis összegányolja a kész játékot ha egyszer kijön és besötétítik

-
Sirandrish
legenda
nah hálistennek..
-
Lenry
félisten
ha egyszer így jobb a hangulat és valakinek az fontosabb? - egész addig a pillanatig, amíg nem veled fog megesni, hogy pont emiatt nem veszed észre a legkomolyabb ellenfelet és lecsap... és aztán oda a hangulat

amúgy én is jobban örülök ennek... megkülönbenis... ennyire nem tudnak hibát találni egy Blizzard játékban, hogy ilyen hülyeség miatt kell sírni... szánalom
-
Robi BALBOA
őstag
Inkább a hangulat mint a túl csicsás szinek ez egy értelmű!!!
A DIO1 sem volt túl szines és ez tetszett benne olyan misztikus volt!
A DIO1 és 2 ből kellene a legjobb dolgokra építeni!! -
Viktor77
titán
Helyes.
-
stargazer
senior tag
nem hiszem hogy akkora feladat lenne egy opciót beletenni a játékba ami a szineket kicsit darkosabbra venné. minek ez az önfejűség. én szeretem a szineket, csak azt nem szeretném ha ez is olyan lenne mint a wow (túl meseszerű). hiába láthatóság ide vagy oda, ez egy elég gagyi magyarázat. lehet hogy nehezíti a harcot meg az átláthatóságot ha sötétebb a játék, de kit érdekel? ha egyszer így jobb a hangulat és valakinek az fontosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor szereted a félős hangokat

szerintem szép lesz a játék és a szineket meg nem lehet tul nagy manöver kifakitani. bár engem nem érint a dolog, nem keresek megoldást