- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Hm... akkor nekem egy tökéletes 2209-esem van, ugyanis nagyon szép egyenletes a gammája. Kár hogy pixelhibás, és ki kell cseréltetnem.
Amúgy ezek a monitorok nem "wide gamut"-osak szóval csak 3x8bit, de tényleg nem sávosodik a kontraszt csökkentésétől. (szóval lehet hogy belül valahogy több az a 8bit..)
A huzamos használat nálam megvan, mert otthonról melózom, egész nap megy a gép. Az egyenletes színek és gamma azért fontosak, mert kb. az időm negyed részében grafikázom (meg hobbi szinten fotózom), a fényerő meg azért mert háromnegyed részben meg kódolok, programozok, és estére kiég a szemem... (van hogy éjfél körül már csak 30 a kontraszt...)
Amúgy gondolkodóba estem, hogy a csere inkább egy 2311h legyen, de még nem tudom...
Amit utoljára láttam "face-to-face" a 2209wa-val nem győzött meg. Ha lenne olyan, inkább egy 2411h-ra (16:10) fizetnék rá.Mondjuk nem is értem, hogy miért nincs a hp zr24w-nek, ellenfele a DELL-től 100K könyékén? Normál sRGB színtérrel nem hiszem hogy zavarná az u2410 eladásait... bár...
-
Termigáßor
aktív tag
"Ugyanakkor, a két említett U2311H közül az egyik tényleg világosabb volt egy picicel az egyik oldalon, de ez nem volt zavaró, inkább csak egyszerű, szürke háttérnél lehetett észrevenni."
Hát a gamma tesztnél durván kijött. A kép jobb felén megvolt a 2.2 gamma a bal oldalon talán ha 2.0
Az hogy nálad az egyiknek rendben volt háttérvilágítása, pozitív. Lehet egy másikat kellett volna bontatnom csak féltem, hogy az is olyan lesz.
(Na mindegy, elégedett vagyok a 2209wa-val, kiforrottabb monitornak érzem, és úgy veszem észre kényelmesebb munkára a 16:10 képarány, bár a fényerőt jó lenne lejjebb szuszakolni valahogy)
-
Termigáßor
aktív tag
Amiket írtam a saját szememmel láttam egy bekalibrált monitoron az üzletben. (Lényegében ez tartott vissza a vásárlástól, és inkább egy 2209WA-t hoztam el.)
Aztán később utánanéztem a külföldi fórumokon, és azt láttam hogy az U2311H-t használók legalább háromnegyede panaszkodott az egyenetlen háttérvilágításra (a kép egyik felének sötétedésére), és a Hardforumon írta az egyik tulaj, hogy neki a monitor bemelegedése után megszűnt a sötétedés.
Bár lehet hogy te az u2211h-ról beszélsz, azt még nem láttam, és azzal kapcsolatban nem is hallottam ilyen problémákról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest