Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Hm... akkor nekem egy tökéletes 2209-esem van, ugyanis nagyon szép egyenletes a gammája. Kár hogy pixelhibás, és ki kell cseréltetnem.
Amúgy ezek a monitorok nem "wide gamut"-osak szóval csak 3x8bit, de tényleg nem sávosodik a kontraszt csökkentésétől. (szóval lehet hogy belül valahogy több az a 8bit..)
A huzamos használat nálam megvan, mert otthonról melózom, egész nap megy a gép. Az egyenletes színek és gamma azért fontosak, mert kb. az időm negyed részében grafikázom (meg hobbi szinten fotózom), a fényerő meg azért mert háromnegyed részben meg kódolok, programozok, és estére kiég a szemem... (van hogy éjfél körül már csak 30 a kontraszt...)
Amúgy gondolkodóba estem, hogy a csere inkább egy 2311h legyen, de még nem tudom...
Amit utoljára láttam "face-to-face" a 2209wa-val nem győzött meg. Ha lenne olyan, inkább egy 2411h-ra (16:10) fizetnék rá.Mondjuk nem is értem, hogy miért nincs a hp zr24w-nek, ellenfele a DELL-től 100K könyékén? Normál sRGB színtérrel nem hiszem hogy zavarná az u2410 eladásait... bár...
-
Termigáßor
aktív tag
"Ugyanakkor, a két említett U2311H közül az egyik tényleg világosabb volt egy picicel az egyik oldalon, de ez nem volt zavaró, inkább csak egyszerű, szürke háttérnél lehetett észrevenni."
Hát a gamma tesztnél durván kijött. A kép jobb felén megvolt a 2.2 gamma a bal oldalon talán ha 2.0
Az hogy nálad az egyiknek rendben volt háttérvilágítása, pozitív. Lehet egy másikat kellett volna bontatnom csak féltem, hogy az is olyan lesz.
(Na mindegy, elégedett vagyok a 2209wa-val, kiforrottabb monitornak érzem, és úgy veszem észre kényelmesebb munkára a 16:10 képarány, bár a fényerőt jó lenne lejjebb szuszakolni valahogy)
-
Termigáßor
aktív tag
Amiket írtam a saját szememmel láttam egy bekalibrált monitoron az üzletben. (Lényegében ez tartott vissza a vásárlástól, és inkább egy 2209WA-t hoztam el.)
Aztán később utánanéztem a külföldi fórumokon, és azt láttam hogy az U2311H-t használók legalább háromnegyede panaszkodott az egyenetlen háttérvilágításra (a kép egyik felének sötétedésére), és a Hardforumon írta az egyik tulaj, hogy neki a monitor bemelegedése után megszűnt a sötétedés.
Bár lehet hogy te az u2211h-ról beszélsz, azt még nem láttam, és azzal kapcsolatban nem is hallottam ilyen problémákról.
-
Termigáßor
aktív tag
"Csak egy ügyesen módosított driver (illetve .ini file) kell hozzá."
.ini helyett .inf
Amúgy a kép bal felének sötétedése tényleg megszűnik, ha monitor bemelegszik rendesen? ([H]ardforum-on írta egy tulaj)
Illetve a lilásan törő szürke gradiensekre van-e orvosság?
Szerk.:
a kérdések a 2311H-ra vonatkoznak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest