- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firehand
tag
Sziasztok!
Én a fejegységhez kapcsolható Dension terméket szereltem bele a kocsimba. Mivel ez egy 10 éves autó, így se aux, se mp3 lejátszást nem tudta.
Nagyon megvagyok elégedve a készülékkel, a kormányra szerelt gombokkal a bt-n keresztül csatolt telefonon lévő számokat tudom léptetni előre-hátra. A kihangosító szerintem nagyon jó, jobb mint egy Bt-s füles.
Amit hiányolok ezekből a készülékekből, hogy legalább 2 készüléket tudjanak kezelni. Sokszor a barátnőm telefonjáról szól a zene, de a kihangosítást az én telefonomon kapcsolnám be, de ez sajna nem megy.
Ennyi pénzért igazán kezelhetne több készüléket is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy okos és praktikus autós kiegészítőre tettünk szert, amely egyszerre több kütyüt is képes kiváltani és gyakorlatilag platformfüggetlen.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Magsafe töltő eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest