- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Netfone
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Preset modes -> Legalso 'Custom color' (bar mar a color szo se kontraszt+fenyerore enged kovetkeztetni)
preset modes
custom color -
asturel
őstag
En ott csak RGB-t tudok allitani. Vagy van valami speci kombo amivel elo lehet hozni ?
a '<>' -t probaltam nyomogatni, de G utan visszaugrott az elejere.
mod. kiprobaltam azt is, hogy kulon atallitom a fenyoerot es modot valtok de nem allitotta vissza az elozo 'profil'on beallitottra.
-
asturel
őstag
2312HM-nel nem lehet custom 'profilt' beallitani (vagy a meglevoket modositani?) ? A samsung monitoromnal ha elallitottam a fenyerot/kontrasztot akkor 'custom'ra rakta, kozben ha elvaltottam masikra a custom beallitasai megmaradtak, igy 2 gombnyomassal vissza tudtam allitani az elozo beallitasokat (esti tv-hez). Itt nincs valami hasonlo? Tudom nem nagy problema es nem sok ido levenni/felvenni a kontrasztot+fenyerot, de jobb lenne 2-3 gombnyomasbol megtenni ;>
-
asturel
őstag
Meg szeretnek nezni eloben is egy U2312HM -et, tud valaki a 11. kerulet kornyeken erre lehetoseget?
Samsung 223BW-rol szeretnek valtani, remelem megeri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged