- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogyan tudnék egy frissítési frekit eltüntetni a windowsból.
Valamiért amióta átváltottam Nvidia VGA-ra, a custom driverrel nem csak 72 hanem 71 Hz-em is lett
A 71Hz működik úgy mint AMD-n a 72, és ha 72Hz-re váltok akkor elsötétül a monitor és azt írja, hogy ez nem szabvány felbontás.
A legnagyobb baj az, hogy néhány játék automatikusan a 72-re váltana induláskor és így elmegy a képemSzóval szeretném a windowsból eltűntetni valahogy a 72Hz-et.
-
Melorin
addikt
válasz
kormi0312 #1381 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ez a bajom! Darabosan mozognak a filmek, nem úgy mint a samu TV-n. Én is kipróbáltam már 72Hz-24fps felállásban nézni a filmeket, de az csak a néhai meg-megröccenésen segített, a kép folyamatosságán nem. A TV-n van olyan beállítás, hogy Motion Plus, ami szépen folyasztja a képet. Ezt eddig nem sikerült utánozni monitoron.
De szerencsére ez a BRD által linkelt SVP végre gyógyír erre a problémára! Tedd fel és próbáld ki. -
Melorin
addikt
Helyzetjelentés:
A kép már nem vibrál. Több óra szórakozás után odáig jutottam, hogy felment a monitorhoz adott gyári driver felkiáltójel nélkül, de a 72Hz-es módosítás, ami eddig majd' egy évig tökéletesen működött, nem megy fel.
Amikor feltelepítem, akkor az eszközkezelőben megjelenik az új driver, mintha minden jó lenne, de aztán géprestart után elkezd keresni megfelelő illesztőprogramot, majd az "Általános PnP eszköz"-nek ismeri fel, de felkiáltójellel. -
Melorin
addikt
Üdv!
Megzakkant a monitorom!
1 órája azt vettem észre, hogy vibrál a kép, mintha egy CRT-t néznék. De még a menü is vibrált.
Gondoltam valami készülék zavar be, így kihúztam minden eszközt a PC-n kívül, de a vibrálás megmaradt.
Gép újraindítást követően rendben volt pár percig, aztán újra elkezdett vibrálni.
Újratelepítettem a driverjét, de ekkor azt írta, hogy nem lehetséges, mert:
"A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot, mert az illesztő egy korábbi példánya még mindig a memóriában van. (Kód: 38)"
Most egy sárga kérdőjel van a monitor mellett az eszközkezelőben.
Az eddig használt ScreenBright sem működik, mert amikor elindítom azt írja nem talál kompatibilis megjelenítőt.Szerintetek mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest