- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
Szóval a Dell álláspontja szerint 1 hónapig cserélik, utána az elkövetkező 3 évben megjavítják? Hát akkor várok, javított darabot kaphatok még később is ha már esetleg muszáj lesz..
-
rolixyz
tag
válasz
lacam71 #1753 üzenetére
Na igen, olyan is van itt is hogy kb ilyen -20as fényerőn indul el.. hát akkor nem tudom mi legyen.. Neked mondtak valami biztatót erre a jelenségre?
Gondoltam a cserére én is, csak valahol azt olvastam, hogy vásárlástól számított 30 napon túl már nem teljesen újat küldenek, hanem refurbished darabot, na most ha ez tényleg így van, amilyen szerencsém van még rosszabul járok
-
rolixyz
tag
Sziasztok,
nagyjából fél éve vagyok tulajdonosa én is egy ilyen monitornak, azonban mostanában egyre többet jelentkezik az a jelenség, hogy amikor úgy 0-10 közötti fényerőn használom (márpedig legtöbbször így, mivel még néha ez is világos nekem), akkor ha valami miatt megszűnik a jel, majd 1-2 mp-en belül már ismét képnek kéne lennie, tehát pl. felbontás váltásánál, újraindításnál, akkor egyszerűen nem kapcsol vissza a monitor, csak kéken világít a bekapcs. gomb.
Ha több idő van a jel visszatéréséig, vagy ha ilyenkor kikapcsolom a monitort, majd csak jópár másodperc után vissza akkor működik ismét.Tapasztalt már hasonlót valaki? Ez garanciális problémának számíthat, illetve várható, hogy lassan megadja magát a cucc?
-
rolixyz
tag
u.i.: Közben rájöttem, ha kikapcsolom az overdriveot, akkor megszűnik ez az utánhúzásos probléma, viszont akkor gyors mozgásoknál jobban elmosódnak az emberek. Na majd eldöntöm, hogy melyik a jobb
Az overdrive minden esetben csak a monitor következő bekapcsolásáig maradhat kikapcsolva? -
rolixyz
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy ilyen szerkezetnek, lenne viszont két kérdésem.
Egyik, hogy van valamilyen lehetőség arra, hogy a különböző preseteknél az egyéni fényerő/kontraszt beállításokat is elmentse? A játék üzemmódhoz ezeket kissé megemelném, viszont nem menti el, a dinamikus kontraszttól pedig egy idő után kiég a szemem
A másik, fontosabb dolog, hogy a játékoknál általánosságban nincs zavaró utánhúzás, a Fifát kivéve.. Itt ugyanis elégé zavaró, sokszor 2-3 mm-es világos zöld 'árnyékot" húznak a játékosok maguk után, különösen ha pl. egy fél vagy egész pályás átívelést nyomok. Gondolom ez amiatt van, hogy relatíven kicsik a játékosok és majdnem az egész képernyő zöld végülis.. és ennek a gyors mozgását nem igazán tudja feldolgozni a szerkezet. Kipróbáltam a 72Hz-es üzemmódot is, itt valamelyest javul a helyzet, de nem tökéletes. Az előző, kb. 7 éves lcd monitorom, illetve az lcd tv-m sem produkál ilyet.
Más nem találkozott ilyen problémával? Lehetséges, hogy hibás a monitor, vagy ez ennyit tud?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mini-ITX
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest