- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Meglesem a képregényt is.
Ja, és amit nem ajánlok senkinek: Fear of the Walking Dead. Na az egy akkora rókabőr, hogy ihajj. Szuper huzavona, stb., ha szeretitek a Walking Dead-et meg ne merjétek nézni az első évadot, mert összetöritek a monitort.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Ezek utàn szerintem ne is kezd el a BB-et, mert az Krimi/Dràma, és nagyon lassú, (4 évad alatt telik el egy év) lehet hogy meg is unnàd 1-2 évad utàn. Nekem meg annyira bejött hogy most fejeztem be negyedjére.
-
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Huzavona minden sorozatban van, sajnos ez velejárója. GoT-nál is, mindenhol. Csak ugye a mérték. A bárki meghalhat az egy példa, hogy anti-klisé, épp megszereted, aztán a másik pillanatban vége. Egy szappanoperában meg (lásd barátokközt) féldimenziós karakterek meg nagyon rossz színészek vannak, röhej sztorival.
Blockbuster filmekre, pl összes képregényadaptáció? Új Star Trek filmek? Szemfényvesztők és egyéb szuperszemetek?
Én se vagyok nagy sorozatos, csak pár topot nézek. A House of Cards pl pont unalmas volt nekem. Nem kell szeretni a Walking Deaded, meggyőzni aztán meg végképp nem akarlak, csak bizonyos állítások mellett nem tudok elmenni.
-
válasz
szupermacs #11 üzenetére
Nem személyeskedem, arról beszélek, hogy engem szomorít (és a tömegek esetén dühít), ha valakinek a blockbuster műfaja jobban bejön, mint a tartalommal is bíró alkotás. Nem konkrétan a Walking Deadről van most szó, hanem általánosságban.
Régen teljesen más volt a sorozat. Az volt a B vagy inkább C kategória (persze voltak jók, ezt nem tagadom), kevés pénzből készült, sorozatgyártva, és ott fedeztek fel jópár ma széles körben ismert hollywoodi színészt. Ma meg pont fordítva van. Hollywood nekiállt ezerrel blockbustereket gyártani, így a sorozatoknak kell bepótolni a normálisabb filmeket.. Szerencsére mára a technika relatíve baromi olcsó lett (nem csak CGI), és képesek nagyobb költségvetésű, minőségi sorozatokat is gyártani. Így lett a Game of Thrones, Breaking bad vagy épp House of Cards, ahol pont egy filmekből ismert Kevin Spacey játszik, ilyen 20 éve elképzelhetetlen lett volna.
Persze, ma is van rengeteg szemét. A The 100 című sorozatot ismerem, az egy vicc, tényleg tipikus tinidráma, így már értem mire gondolsz. Én leginkább a blockbusterektől akadok ki. Van pár, amit szeretek, de ha lehet, akkor inkább a normálisabb filmeket / sorozatokat nézek.
A Walking Dead klisés? Bárki bármikor meghalhat. Gyerek, sőt még a kutya is! Alapvetően karakterdráma az egész. Ha ez műfaj nem tetszik, az teljesen rendben van, de az előbb azt olvastam, hogy kb olyan mint barátokközt, ami azért khhm.
-
Syl
nagyúr
válasz
szupermacs #11 üzenetére
Eh, mintha csak én írtam volna
-
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Ha neked a dráma és a szappanopera egy kalap alá tartozik, akkor ott komoly bajok vannak. Pont ez a lényege a sorozatnak, hogy a zombikat le lehet cserélni akármire, ez nem egy 12-20 éves értelmi színvonalnak készült blockbuster. Ez egy olyan sorozat, amiben nagyon komolyan kidolgozott karakterek vannak, melyek az évadok alatt hatalmas változáson mennek keresztül. Ha ezt nem tudod értékelni, az zombikat meg igen, akkor csak sajnálni tudlak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest