- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Blockbustereknél azt hittem, hogy sorozatokra gondolsz amiket kegyetlenül felkaptak.
Marvel képregényadaptációk tényleg hulladékok, TWD-hez képest tényleg a béka segge alatt vannak, de igazából vagy a legnagyobb elvakult fanoknak készülnek, vagy azoknak, akiknek fogalmuk sincs az eredeti képregényekről. Nem csoda, hogy nem játszanak benne komolyabb színészek (leszámítva Samuel L. Jacksont).
Az állítások pedig csak az én véleményem. Tényleg nagyon vártam a képregény után a sorozatot és hatalmasat csalódtam benne. Jobb lett volna, ha minden pénzt és energiát inkább a képregény értelmes írására fordítanak ahelyett, hogy két történetet írnak párhuzamosan. De ha tetszett a sorozat, akkor biztos be fog jönni a képregény is. Sokkal szerethetőbbek az ottani karakterek (leginkább Carl). -
szupermacs
veterán
A Barátok Köztnél arra gondoltam, hogy a végtelenségig nyújtott huzavona az egész. Eleje még volt, vége meg gondolom nem lesz, amit érdemes megnézni. Breaking Badet sose néztem, Trónok Harcát sem. Nem tudok hozzászólni azokhoz. House of Cards meg csak címről ismerős, fogalmam sincs miről szólhat és mi történik benne.
Az egy dolog, hogy bárki meghalhat a sorozatban, de emiatt nem fogom nézni. Sajnos kevés számomra az ilyen.
Nem tudom, hogy milyen blockbusterekre gondolsz most konkrétan. Nem vagyok egy nagy sorozatos. De számomra a TWD akkor is ugyan abba a kategóriába tartozik, mint az összes többi dráma. Ahol szintén bárki meghalhat. És bármi lehet az ellenség. Bárki beleszerethet és csalódhat és megölhet bárkit.
Az egyetlen érdekes része az volt a sorozatnak, hogy olyan karakterek haltak meg, akikre nem számítottam. Viszont sajnálom, hogy a zombis téma ennyire háttérbe szorul és igazából ki is lehetne szedni őket a háttérből. (Direkt nem írtam történetet, mert nem nagyon van szerepük benne - ellentétben a képregénnyel.) -
szupermacs
veterán
A személyeskedést kérlek fejezd be.
De ha ez a sorozat jobb a többi drámánál, amiket az utóbbi években nyomatnak ki, akkor nem tudom mi lett az emberekkel. Nekem a sorozat az X-Akták, Babylon 5, Star Trek, Csillagkapu, stb. volt. Ez már nem az. Inkább egy nagyon, rettenetesen, kegyetlenül elnyújtott B kategóriás film. Ha megnézed, az összes mostani sorozat erre épül fel és nem látok különbséget köztük: The 100, Falling Skies, Defiance, stb. Egyikben sem a cselekmény a fontos, hogy vigye előre az alap sztorit, hanem a klisés karakterek és a fantasztikus "fejlődésük". Értem én, hogy ez valakit érdekel, de engem mondjuk ez nem tud lekötni évadokon keresztül. Viszont ebből van már rengeteg. Tényleg nem tudom, hogy mitől olyan kiemelkedő. Végignéztem az első 4 évadot és folyamatosan elaludtam rajta.
Lehet, hogy igazad van és kevés vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged