- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Ja, ha valami nem üvegablakos, meg ötéves kislányos csillámpóni ledes, az már ronda."
Rámutattál a lényegre.
Valahogyan a mai felgyorsult világban, ahol mindenkit azonnali, és erős impulzusok érnek minden irányból a konzervativizmus háttérbe szorult.
Az általános közízlés szerint a visszafogottan elegáns, és letisztult az "ronda". Kell, hogy csillogjon-villogjon, világítson, zenéljen, díszek, szárnyak álljanak ki róla...
Én azért inkább maradok a konzervatív eleganciánál.
-
Piftuka
veterán
"A gépház eleve ronda, vagyis olyan helyre illik, ahol indusztriális stílusú az enteriőr, máshol illik elrejteni - ugyancsak szerintem."
Hiszen éppen arról van szó, hogy adott egy cég, amely konszolidált, kifejezetten ízléses számítógép házakat készít.
Én a magam részéről egyébként soha nem rejteném szekrénybe a számítógépemet. Első sorban praktikum, és a számítógép szellőzése érdekében az íróasztalomon kapott helyet a konfiguráció.
Jelenleg egy egyszerűbb (de szintén letisztult külsejű) Cooler Master Elite házban.
Viszont önmaga fekete valójában, a fekete perifériákkal, monitorral, és hangrendszerrel kifejezetten jól illeszkedik az egyébként modern stílusban berendezett szobám belső képéhez.
Azt gondolom, hogy a "vajszínű" hardverek felett eljárt az idő. Régen azok voltak, nem volt más; és nem is volt kiemelt szempont a dizájn.
Napjainkra mindez megváltozott, és jól van ez így.
-
Piftuka
veterán
Nem olcsó, de az előző generáció példányait már ~10.000-15.000 forinttal olcsóbban is meg lehet vásárolni.
Persze ez erősen szubjektív, de én bizony még nem láttam ezeknél a Fractal Desing házaknál tetszetősebbeket, amióta a fekete számítógépes hardverek divatba jöttek.
Minden modelljük maga a letisztult egyszerűség és nagyszerűség.
(Hiszen a minősége sem hagy kívánnivalókat maga után.)
A Fractal Design számítógép házak számomra mindig ezt idézik:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest