Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
ez a nem mindenki tudja eltenni máshova téma már akkor is a kedvencem volt, mikor a NAS topikban voltam TG. egy mai 2 lemezes NAS kb akkora, mint 3 VHS kazetta összerakva, ezt nagynak nevezni erőteljes túlzás. nehezen tudok elképzelni olyan lakást, ahol egyik szekrény tetején sincs ennyi hely. kábelezni nyilván kell, de azt el lehet vinni szalagparkett szegély mögött, szekrények mögött, kismillió helyen, panelben aránylag szopás, de inkább akarat kérdése az egész.
vagy lehet rakni TV szekrénybe is, nekem egy sima üveglap mögött volt a QNAP TS-251, ha semmi más nem ment, akkor minimális cicergés hallatszott ki és ennyi. az emberek többségének amúgy is ott van a router, probléma megoldva. -
törölt tag
"A NAS-sal a legnagyobb gond, hogy nem mindenki tudja eltenni máshova: gyk lakás."
Nem gondoltam volna, de a tévészekrényből például már nem hallom ki a hangját (DS718+, 2x2 TB WD Red). Még egy kis szünetmentes is elfér mellette, és hátrafelé szellőzni is tud. A hang miatt én is falat akartam bontani, kábelcsatornázni és másik helyiségbe átrakni, de úgy néz ki, hosszú távon is marad, ahol van.
Sokkal könnyebb lehet elsuvasztani egy NAS-t mint gondoltam, egy korszerűbbhöz biztos nem kell külön pince/padlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest