Új hozzászólás Aktív témák
-
bencelaszlo
újonc
Nem látom, hogy egy alapvetően reklámhirdetésekből élő, profitorientált vállalat hogy élne meg anélkül, hogy legalább a fizetett hirdetéseit előtérbe helyezné. Ha pedig ez van, akkor már nem szabad a feed rendezése.
Egyébként sem ennek, sem az eredeti Verge-cikkben nem értem, honnan jött, hogy a jelenlegi decentralizált platformok ne lennének népszerűek. Persze, nincs milliárdos felhasználóbázisuk, de az AcitivityHubban bőven van ráció. -
bencelaszlo
újonc
válasz
instantwater #1 üzenetére
Semmi, a linkelt Verge-cikk végén viszont megemlítik, hogy van egy ilyen projekt 1 éve a Twitternél.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
instantwater #1 üzenetére
Azt hittem a cikk elolvasása után csak én nem értem ezt az egészet, de ezek szerint nem. Egyébként pedig nem a centralizációval van (feltétlen) gond, hanem azzal, hogy Istent játszanak.
-
Tigerclaw
nagyúr
Technikailag nincs akadalya, de mindennek ara van. Ha ceg all mogotte, neki bevetel kell hogy eletben maradjon, akar reklamokbol, szemelyes adatok eladasabol, vagy havidij formajaban. Ha meg kozossegi megoldas, akkor vagy az elmeny lesz fapadosabb, vagy nekik kell fizetniuk folyamatosan erte valemennyit. Nincs ingyenebed
-
gabor7th
addikt
Egy olyanról amit nem tud szétcenzúrázni?
-
Az ajánló algoritmusnak mi köze a decentralizációhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged