- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nem mondta senki hogy nem
Nagybátyám még mindig DDR1-es tuning RAM-okkal tolja, 2x1giga, és nem mondhatni, hogy le lenne maradva. Ugyanazokat a játékokat ő is gyönyörűen játssza, amiket én. Én pedig majdnem ugyanazt produkálom, mint DDR3-al. Szóval. "Limes, x tart a 0-hoz" ergó DDR3 tart a DDR1-hez. Pont
-
Ren Hoek
veterán
Kb melyik az a terület ahol ilyen sebességű ramok kellenek? Mondjuk játékoknál okozna akkora sebességnövekedést, mint amennyibe kerül?
Nem inkább egy jobb CPU + GPU + SSD számít? Eddig legalábbis nekem nemsokat számított a ram sebesség, max a mérete.
Úgy tapasztaltam több leírásból is, hogy nem nagyon lehet megérezni a különbséget 1066 DDR2 és 1600 DDR3 között. Persze így megéri, hogy már egyenlő árban vannak
De javítsatok ki ha tévednék!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest