Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nem akarok bántani senkit, de én ezt betudom az agynak. Szerintem simán placebo az egész. A karkötő is így működik, csak rosszabb*, úgyhogy nem kizárt, hogy segít a kozmó, ha aki hordja 100%-ban elhiszi. Fasza dolog az agy, tud dolgokat művelni. Amúgy a mágnes tényleg hathat pozitívan, de itt szerintem nem erről van szó. Illetve azt is el tudom képzelni, hogy emberfüggő, hogyan reagál rá a szervezet - agytól függetlenül.
* Röhej a történet, mikoris: megmondják, hogy most kibillentünk az egyensúlyodból, orraesel. Felkészülsz rá, de a mozgás ismeretlen. Utána felveszed ezt a szart, és megint. Nyilván nehezebb lesz, mert az agyad pontosan tudja, hogy miként kell reagálni az újonnan megismert mozgásra. Bullshit az egész. Egy nyamvadt hologramtól gumiban mi változik? LoL

A sors iróniája, hogy édesanyám is... aki istenemre mondom, művelt és intelligens nő, de neki is van ilyen, mert hogy szerinte jó. Inkább hagyom annyiban, ha neki jó, használja...

-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Kék 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest