- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Nem, Sir Humphrey nem létező személy, de ő testesíti meg ezt az embertípust. Egy szimbolikus alak, ezt a társadalmi csoportot és világnézetet mutatja be. A példaképet meg értsd úgy, hogy na szóval, jobb lett volna ha azt írom, hogy nagyon "bad-ass" figura és bejön a stílusa.
Na meg hogy nem élő ember. És?
Crystalheart: Az jó, úgyis az ötezres a legszebb pénzünk. Szerintem.
-
Иван
őstag
Hát azt én úgy oldanám meg, hogy fizessék ki a rendőri biztosítást. És ez minden vonulgatóra érvényes lenne, akinél tudni lehet, hogy balhézni fognak.
D1Rect: nice try, bro. De pl azt, hogy kik tették, nem válaszoltad meg
Na meg aztán kifelejtetted az eladósodás témát, a bónuszrendszer létrejöttét, a jelzáloghitelek felhigítását meg hasonló dolgokat. De tényleg, nice try
Szerintem add el a Financial Timesnak. Lehet közgáz Nobelt is kapsz érte.
-
Иван
őstag
-
Иван
őstag
"Nem a gazdaság, hanem a "leszarom" hozzáállás."
Jó, akkor bosszankodok, hogy a "buzik miért házasodhatnak". Attól minden sokkal faszább lesz! Sőt, ha megint üldözni kezdik szerencsétleneket, akkor aztán még lehet trianont is visszacsinálják! (Nehogy szó szerint vedd ezt az ironizáló hangnemet).
"Mégis ki mondta, vagy hol utalt rá, hogy erről a melegek tehetnek?"
Te támadod őket olyan vehemenciával, mintha legalábbis a harmadik birodalom születne újjá. A meleg problémán lovaglás tökéletesen kifejezi, hogy az embere többsége milyen pitiáner problémákon akad fent. Mint amikor éppen ég a ház, és azon bosszankodunk, hogy a kertben a tulipánsor ferde.
"Mi(vagy kik) okozta a gazdasági válságot?"
Ez egy bonyolult kérdés és nem is értem hogy jön ide. Megkérdezted mi az ország legnagyobb problémája. Én meg válaszoltam, nem tudtam, hogy ez kifetős téma lesz és 5-6 oldalas esszét kell róla írnom. De erről a témáról annyi cikk és írás jelent meg, hogy ha eddig nem néztél utána, most se fogsz. (Azért ajánlok más írásokat, mert bár összefoglalhatnám, de időm és energiám bánná, ráadásul sok helyen pontosabban írják le okos emberek, mi is történt)."Most miért ne megy a pénz körbe-körbe? Hova lett?"
Ld előző válaszom."Akinek az az érdeke, hogy a társadalom minél "lazább szerkezetű" legyen."
Köszönöm az egyértelmű választ
. Ha nem szeretsz mutogatni, mondj neveket. Kíváncsian várom, kinek az érdeke a homoszexualitás divatba hozásával fellazítani a társadalom szerkezetét (már eleve ez is vajon mit takarhat, hogy lazább szerkezetű társadalom?).
-
Иван
őstag
Én másképp látom. Én azon az elven vagyok, hogy leszarom. Ki a rossebet érdekel, hogy házasodhat-e két faszi? Csak te lovagolsz ezen.
"Hogy letolják a "többség" torkán és szokják a gondolatot."
Ja, szóval megint az a csúnya médiákok. A médiának nincs semmi köze az ideológiai dolgokhoz (kivéve a pártlapokat, de azok szintén gazdasági érdekeket szolgálnak) dolgokhoz. Profitra mennek, és mivel a melegfelvonuláson sokan bosszankodnak, leadják. közben is nézik az amodent reklámot.
"Belemehetnénk, hogy szerinted mi a legnagyobb probléma?"
Őőőő, nem is tudom. Ja igen, hogy a magyar gazdaság éppen kiköhögi a lelkét. Úgy mellékesen. És erről szerintem nem a melegek tehetnek.
Ja meg tényleg, az egész nyugati gazdaság összedőlni látszik. Meg a keleti is vele együtt. Erről sem a melegek tehetnek.Egy ország akkor működik, ha a gazdasága pörög, a pénz megy körbe-körbe, lehet munkát találni. Minden más mellékes. Még a politika is ennek van alárendelve. Ma már nincsenek ideológiai irányzatok, ezt kell megérteni. A legjobb példa erre Mr Blair, a New Labourral. A politika ideológiamentessé vált, pusztán gazdasági érdekek érdekérvényesítéséről szól (mondjuk a legtöbbször mindig arról szólt).
És ilyen kérdésekben a melegházasság csak besenyőpistabácsikat foglalkoztat.De hogy visszakérdezzek,
szerinted kinek az érdekében állszerinted ki húz hasznot abból, hogy a melegek házasodhatnak? Senkinek. Csepp a tengerben kérdés. Nem éri meg erre egy érdekcsoportnak a média potenciálját pazarolni. Tényleg csak a tv2 meg a retekklubb nézőinek fontos ez a kérdés. A kertévék meg lehúzzák belőle a dohányt. -
Иван
őstag
"...de házasodni nincs"
Ez a te véleményed. De mások másképp látják, és végső soron a törvényhozókon múlik a dolog. Ha az emberek többsége szerint van joga, akkor van.
"Ezzel "bántanak" minden összeházasodott nőt és férfit."
Miért bántanák meg? Az én szüleim sose érezték magukat megbántva emiatt. Not a single crap was given.A felvonulás meg csak ilyen nyomorult helyeken, mint mink probléma. Skandináviában vagy a Németalföldön mindenki tudja kezelni ezt a problémát. Csak nálunk mindkét fél korlátolt. Mellesleg a legtöbb meleg utálja a felvonulást, mert nem akarják magukat így képviselni. Ahogy én is magyar vagyok, de hányok a harsogó "szittyamagyaroktól".
Ezt a meleg dolgot is eltúlozzák, szokás szerint. Hazánkban jelenleg szerintem nem az a legnagyobb probléma, hogy most a melegek házasodhatnak-e. De legalább az igazi problémákat addig szőnyeg alá seperhetjük.
Akkor alternatív gyógymódot akart. Mondtam, hogy javítsatok ki.
-
Иван
őstag
A görögöknél vagy a rómaiaknál teljesen elfogadott dolog volt, sőt, a görögöknél az is szokás volt, hogy az öregebb férfi udvarolt a fiatalabbnak (ez ma már bőven a pedofília fogalmába esik).
Sőt, a római és a görög közép- és felsőosztály életmódját ma dekadensnek neveznénk. Sokkal liberálisabb nézeteket vallottak, mint ma. Nem kell a melegjogokba semmiféle összeesküvést belemagyarázni, csak szimplán olyan kort élünk, amikor a tolerancia az uralkodó szemlélet. Mert most úgy őszintén, téged mit zavar, hogy valaki meleg? Bántottak vagy pénztől fosztottak meg? Mindenkinek magánügye, ha őket az teszi boldoggá, hogy összeházasodhassanak, tegyék. Kit érdekel? Láttam már ennél rosszabb és destruktívabb khm... csoportokat.Ez a homoszexualitás, mint divatot meg kb úgy mondtad, mintha valaki döntene vagy meggyőznék, hogy legyen meleg...
SZERK:
Steve Jobs ha jól tudom először homeopata módszerekkel akarta a rákot legyőzni, csak amikor elharapódzott a helyzet, akkor ment el igazi orvoshoz. Javítsatok ki, ha tévedek, mert ezt úgy mondták nekem. -
Иван
őstag
A tanárverés csak a liberális, rosszul alkalmazott oktatás bevezetésének következménye. Szerintem Japánban nem verik a tanárt, mert a gyerek kezét levágják. Itt meg még a tanárt hordják el, hogy miért adott okot rá.
Funkcionális analfabetizmus meg egy dolog. Régen az emberek jó része nem tudott olvasni (ha jól tudom Magyarországon az 1920-as években még pl az analfabetizmus 30% körül mozgott), most is csak papíron tud. Az olvasáshoz nem elég, hogy ismerik a betűket. Gyakorolni kell, szokni kell. Na meg aztán ott a "language barrier", azaz sok ember a magyar nyelv csak egy nagyon butított, konyhaváltozatát ismeri. Hiába adnál a kezébe egy értekezést a makrogazdaságról, a szavak többségét nem ismerné (hiába van magyarul).
Az emberekben sajnos eredendően van egy butaság, bizonyos fokig. Valakit sajnos csak azért tanítunk meg olvasni, hogy elolvassa a blikket. Ez van.
-
Иван
őstag
Persze. Félig-meddig ironikusan értettem a dolgot.
D1Rect: ebben az életkorban 2 év még igenis sokat számít. A '95-ös generáció egészen más tőlem. Míg az én osztályom 90%-a elintézi a fészbuk kimaradását egy vállrándítással, az alattunk járók ítélet napjaként élik meg. No kidding.
És a '91-es generáció is egészen más, mint az enyém.
-
Иван
őstag
"...akkor kevesebb lesz az "okos" ember és több a szellemileg gyenge."
Igen, ezt saját tapasztalataim alapján is megállapíthatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest