Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Az előző munkahelyem egy kis cég volt... Pontosan ugyanilyen meeting-k voltak ott...
-
bubi92
őstag
kétszer irtad meg a bejegyzést
-
darál0w
Jómunkásember
hetente van...általában 90% ugyan arrol szol mindig....
-
Dany007
veterán
A meeting hasonló nálunk is. Bár sok okostojás azért nincsen.
Azt az igazi brainstormingot szeretem én is!Amikor első ránézésre teljesen káosz a project, majd 10-15 perc alatt összeagyaljuk az egészet, akkor már átlátható, majd a részleteket is kitaláljuk. És a végén mindenkinek (jobb esetben) világos minden...
Persze olyan nagy brillírozások nincsenek, mert mindenki fél a főnöktől. Így a kreativitás csak néha szokott megvillanni. Néha én is benyomok egy-egy hülyeséget - hogy oldjam a feszkót - aztán párszor azért sikerült így is beletrafálni a közepébe, mire a főnököm azt szokta mondani, hogy :" Hát ez kurvajó!
" Valami ilyen fejjel...
Sokszor viszont utálom. Mert 1-1 munka miatt képes 3-4 meetinget is összehívni, ami esetenként elnyúlik 1-2 órán át is csak azért, mert ő maga nemérti miről van szó, mit hogy fogunk megoldani stb... Tehát már ki van találva minden, csak neki kell elmagyarázni ahelyett, hogy dolgoznánk... Így a mi időnket rabolja...
-
danih
veterán
válasz
gamek!ller #5 üzenetére
Ez inkább az "eligazítás" fogalmát meríti ki... Tényleg, mivel foglalkozol?
-
gamek!ller
őstag
Fonok minden reggel elmondja ki mit csinal, mi bologatunk es csondben megyunk melozni.
-
EczkE
veterán
Én csak 2 hónapos gyakorlaton vagyok a cégnél, nem voltam még igazi meetingen.
Bár ez már a 3. évem, hogy ide járok gyakorlatra.
-
Csemike
aktív tag
Nálunk keddenként van "míting" (team). És sok igaz abból, amit leírtál. Amin én még mindig elcsodálkozom, hogy hogy fel tudják egymást spanolni a kollégák.
Valaki felvet egy (talán nem is olyan nagy) problémát, s addig ragozza, olyan hangsúllyal, míg mindenki rápörög és a végén ágyúval akarnak verébre lőni.
-
danih
veterán
mítingejjünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest