- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Az előző munkahelyem egy kis cég volt... Pontosan ugyanilyen meeting-k voltak ott...
-
bubi92
őstag
kétszer irtad meg a bejegyzést
-
darál0w
Jómunkásember
hetente van...általában 90% ugyan arrol szol mindig....
-
Dany007
veterán
A meeting hasonló nálunk is. Bár sok okostojás azért nincsen.
Azt az igazi brainstormingot szeretem én is!Amikor első ránézésre teljesen káosz a project, majd 10-15 perc alatt összeagyaljuk az egészet, akkor már átlátható, majd a részleteket is kitaláljuk. És a végén mindenkinek (jobb esetben) világos minden...
Persze olyan nagy brillírozások nincsenek, mert mindenki fél a főnöktől. Így a kreativitás csak néha szokott megvillanni. Néha én is benyomok egy-egy hülyeséget - hogy oldjam a feszkót - aztán párszor azért sikerült így is beletrafálni a közepébe, mire a főnököm azt szokta mondani, hogy :" Hát ez kurvajó!
" Valami ilyen fejjel...
Sokszor viszont utálom. Mert 1-1 munka miatt képes 3-4 meetinget is összehívni, ami esetenként elnyúlik 1-2 órán át is csak azért, mert ő maga nemérti miről van szó, mit hogy fogunk megoldani stb... Tehát már ki van találva minden, csak neki kell elmagyarázni ahelyett, hogy dolgoznánk... Így a mi időnket rabolja...
-
danih
veterán
válasz
gamek!ller #5 üzenetére
Ez inkább az "eligazítás" fogalmát meríti ki... Tényleg, mivel foglalkozol?
-
gamek!ller
őstag
Fonok minden reggel elmondja ki mit csinal, mi bologatunk es csondben megyunk melozni.
-
EczkE
veterán
Én csak 2 hónapos gyakorlaton vagyok a cégnél, nem voltam még igazi meetingen.
Bár ez már a 3. évem, hogy ide járok gyakorlatra.
-
Csemike
aktív tag
Nálunk keddenként van "míting" (team). És sok igaz abból, amit leírtál. Amin én még mindig elcsodálkozom, hogy hogy fel tudják egymást spanolni a kollégák.
Valaki felvet egy (talán nem is olyan nagy) problémát, s addig ragozza, olyan hangsúllyal, míg mindenki rápörög és a végén ágyúval akarnak verébre lőni.
-
danih
veterán
mítingejjünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest