- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stickermajom
addikt
Tehát ha 10 ezerrel olcsóbb lenne, akkor máris egy megbízható autóról beszélnénk? Jól értem? Vagy hogy jutottunk el a megbízhatóságtól az európai árig? Nem tudom már követni.
Az árral kapcsolatban azért hozzátenném, hogy egyértelműen be van árazva az itt-ott futó támogatás az árába, ahogy az összes többi piacon kapható autónál is. A Renault/Dacia sem hülye.
-
stickermajom
addikt
Azért, mert sokadszor írod a megbízhatóságot és eltűnődtem mit kompenzálsz vele. Jelenleg annyit tudunk, hogy van egy autó gyakorlatilag minden felesleges sallang nélkül, egy tök egyszerű akksival és motorral, te mégis biztosan állítod, hogy problémás. De miért? Mi utal rá?
Szépen lavírozol amúgy, hogy jön ide hogy hol gyártják és honnan hozzák ide?
-
stickermajom
addikt
Engedd már el ezt a megbízhatóság dolgot. Én értem, hogy igazolni akarod valamivel a fos Renault-ot amit megvettél, de itt egy új autóról beszélünk, amiben SEMMI nincs egy alacsony feszültségű akkun és egy faék egyszerűségű villanymotoron kívül. Ugyan mi lenne ebben nem megbízható?
-
stickermajom
addikt
válasz
tordaitibi #307 üzenetére
Most már 6-7% környékén vannak a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek, nemrég 3-4% körül voltak.
-
stickermajom
addikt
válasz
tordaitibi #303 üzenetére
Hol 20-40% a THM most egy lakáshitelre? Nem kevered az ilyen Provident féle kölcsönökkel?
-
stickermajom
addikt
válasz
tomcat78 #279 üzenetére
Én nem arra gondoltam, amikor épp összejön az önerő és futja a törlesztőre. A példánál maradva: RS6 legyen mondjuk 40 millió, ezt ki is tudod fizetni ott helyben, de inkább lízingeled, hogy a fennmaradó pénz neked dolgozzon. Sokan csinálták így lakással, de akár autóval is, mert a rendkívül alacsony kamatok miatt simán megérte. Sőt, olyat is ismerek, aki új Skodánál kemény 300 ezret lízingelt, mert a PoHu cserébe hozzávágott még egy adag kedvezményt a listaárból. A másik autón nekem is fedezte a kamatköltséget az extra kedvezmény, a nem elköltött pénz pedig elég jól teljesített máshol.
-
stickermajom
addikt
válasz
tordaitibi #275 üzenetére
És minden befuccsoltra jut tíz olyan, aki hosszú távra fixálva fizeti az alacsony kamatú lakáshitelét és figyeli ahogy legalább 30-40%-ot emelkedett az értéke, miközben a tartozása szépen elinflálódik.
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
Nem csak 150-200km-es hatótávú eautók léteznek amúgy, szóval a képlet nem helyes. Jelenleg megoldható a töltés sokaknak és bővülésre is van hely, viszont ha elterjed valóban problémás lehet, de remélhetőleg van erre valamilyen forgatókönyv. Az a baj, hogy olyan problémával érvelsz ellene, ami jelenleg nem is létezik.
-
stickermajom
addikt
Mi vettünk egyet állami támogatással a második benzines helyett. Úgy voltam vele, hogy ha nem jön be, akkor a kötelező 3 év után árában, vagy minimális bukóval úgyis elmegy, a támogatás fedezi az értékvesztést. Annyira megkedveltük, hogy vettem hozzá szervizcsomagot is, így 5 évig a “tankoláson” kívül nem lesz rá gond. Munkahelyemen is tudom tölteni, otthon is van napelem, így nekünk minimális a fenntartási költsége.
Persze lehetett volna 4-5 éves használt elektromos, vagy 15 éves dízelprémium, de se időm, se kedvem a hahut túrni egy jó vételért, aztán aggódni, hogy mi megy tönkre benne. Kigurítottam a szalonból, ha gond van ott az assistance. Sokan lenézik mert “dácsia”, de ez tulajdonképpen az ő szegénységi bizonyítványuk, nekem szerencsére nem kell kompenzálnom.
Nekünk most ez a tökéletes agglomerációs harcos, elégedettek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest