Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustaros
aktív tag
válasz
peugeotmate #99 üzenetére
Valakit/valamit utálni kell, mert ha nem, akkor ki fogsz lógni a sorból... (Vagy nem ez a magyar mentalitás?)
Én pl : a poloskát utálom, de nagyon.. nem vagyunk egyformák.. -
Mustaros
aktív tag
Nekem nincs elektromos biciklim, se pedelec és társai, még is látom benne az értelmet.
Nincs kedvem mindig felcipelni a másodikra, tárolás nekem sajna csak ott opció, így csak sima kerékpár van ami nem dögnehéz.
A kerékpár sport eszköz és zöld közlekedés még mindig, attól, hogy van rásegítés még nem lesz sátán terméke, de ahogy látom ez sok embernek még mindig túl nehéz megérteni.
A kerékpár amit linkeltél képen, az nem egy olcsó darab, szerintem nem sok ember mondana neki nemet, ha ilyenje lenne és ezzel kéne közlekednie
Az elektromos rollert, mert azért utáljuk, mert szar a közlekedési morál és nincs rendes szabály, nem az eszköz a retek...
ui : a válasz igazából több embernek is címezhettem volna, de így egyszerűbb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest