Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #131 üzenetére
Ha holnap varázsütésre minden személygépkocsi elektromos lenne, ugyan hol tankolnának?
Ha 100 évvel ezelőtt egyik napról a másikra minden lovaskocsi benzines lett volna hol tankoltak volna?
Amíg nem akar mindenki egyszerre 350KW-al gyorstölteni, valszeg nem kell három új Paks, mivel az éjszakai AC töltés elég az átlagos napi ingázás visszatöltésére, amit elbír a hálózat. -
tomcat78
őstag
válasz
tordaitibi #131 üzenetére
Az elektromos autó egyenlőre nem is annak a rétegnek készül, akinek igénye lenne egy kb normális kisautóra....
Nem baj, hogy van. Épp csak kicsit sok a marketing bullshit körülötte. A világot- mire széles körben használhatóvá válik_ nem az e-autózás fogja megváltani. A környezet tudatosság hatalmas marketing duma lett. Miközben semmi másról nem szól az egész, hogy az új szart is el kell adni. Leöntik cukormázzal, raknak bele szép nagy, LCD-t, parkol is helyetted.... És ugyehát ZŐD!..... Az meg senkit nem érdekel, hogy ezek a "fejlesztések"- járulékos dolgok gyártás szintjén mennyi energiát emésztenek. Lehet verni az asztalt, hogy megmentem a földet, mert napelemről tankolok.... Önigazolás, önámítás a kirúzsozott sz@ron....
És volt szerencsém kipróbálni olyan elektromos autót, amiért talán még pénzt is adtam volna, ha kevésbé lenne kompromisszumos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest