Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
Felesbandi #116 üzenetére
Már ne haragudj, de ahogy a kolléga is írja, ennél lejjebb gyakorlatilag csak a lábbal hajtós moszkvics van.... Bár gyerekként lehet még az is nagyobb élményt adott
Nem rossz az sx4, nem lehúzni akartam! Nekem az egyetlen bajom az összes ilyen autóval..... Hát a motorjuk.... Meg a futómű soknál. Bár konkrétan az sx4 az ilyen tekintetben jobb volt, mint vártam. Egy új rs Octávia adaptívnak kikiáltott futóműve pl egy katasztrófa volt kipróbálva a motorjához képest. A fék meg konkrétan egy vicc alatta..... Mármint a Skodán. És ez szigorúan az rs-re értve! A többihez nem volt szerencsém az újak közül.
A Suzukik nagy előnye, hogy javarészt nem ígérnek olyat, amit nem tudnak. Amit tudnak, azt viszont stabilan. Sokan lenézik őket, pedig nem rossz autók. csak tudni kell helyén kezelni. Azokkal az 1.4-es motorokkal soha nem lesz versenygép belőlük. Ezt meg sokan elfelejtik.... És turbós lévén sokan használni sem tudják őket. 30ezres olajcsere pl? Ugyanmár.... Egy olaj sem bírja addig, pláne ha egy motor csak pörgetve megy. Na mindegy.... Ez már messze van a cikk témájától talán....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest