- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #117645 üzenetére
Miskolcon pár éve pont 2 lifebookkal (E546 x2) fejlesztettem egy kollega ügyvédi irodáját, mikor megkért rá (nem infós vagyok amúgy, jogász, csak fiatalabb generációs, és a 60-as kollega megkért h csináljam meg neki) , nekem nagyon az jött le, amikor keresgéltem, hogy az FSC (meg a jogutódai) mint gyártó minőségben akkora szórással ad ki laptopmodelleket, hogy nagyon meg kell fontolni, melyiket veszed meg, ha mellettük döntesz. Azóta egyébként le is cseréltük neki már ezeket a masinákat is, mer a lánya átveszi a praxist, és úgy döntöttek, hogy az új e-szignóhoz, meg a majdani win11-es átálláshoz beszereznek 1 zsírúj asztali gépet, amit már nem én teleőítgettem fel, de asszem egy 14 gen intel i3 meg valami olcsó alaplap az alapja....... visszatérve, lifebookokkal nekem nem sok tapasztalatom van, de ami van, az alapján megismertem a kifejezetten jó minőséget, meg a horrort is kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest