- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Bjørgersson #29324 üzenetére
Na akkor mennyit engedsz a felének a negyedéből? 15k-t adok érte postát te állod.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Depression #29232 üzenetére
Közérdekről van szó. Ne privátkoggyá má.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
MK VII #29150 üzenetére
A rájzen itt mint esetleges ár csökkentő hatás jelent meg. Azé érezzük a difit ugye? Me van.
Erről folyik a diskurzus. Árakról volt még szó.
Erre egy halál ismeretlen beköhögi ama színvonalas posztot. Mivan? De tényleg.
Ha ismi teszi, trollkodik velem. Húz. Nem újdonság. De róla azt se tudom melyik kukoricásba találták. Ez nekem a bajom. -
Gyuri27
félisten
válasz
customer114 #29140 üzenetére
Várjál. Hol volt itt amd intel vita? Itt egy új termék a használt piacra történő hatásán filóztam (amd termekéket is ide véve). Olvass vissza. Aztán jön a szerelemgyerek. Aki szép és trollkodik. Szóval srác egy ajtóval arrébb kopogtass.
MK VII: faxomat nem érdekli, hogy igaza van. A: nem az a topik. B: vörös vagyok az is maradok. C: Ő nem az az ember.
Van még kérdés? -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #29130 üzenetére
Teszem hozzá olyan lapot se vennék amibe fx és/vagy 125 wattos proci üzemelt.
djculture: jelen állás szerint az 1000 orjós intel proci párja 600 orjós amd proci.
Nagyjából 60%-s lesz az ár azonos vagy közel azonos (egy szálon) procik között. Az azért nem túlzó az amdtől. -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #29117 üzenetére
Eredendően túlárazott az apró. Intel lapokból meg pláne. Alig kapni a régebbi foglalatokkal. Mert mindegyik megdöglött. Ami meg még él az lutri.
Tehát egy használt lap 30-40k. Meg hozzá a proci. Az egész vagy szét volt feszelve vagy nem.
Akkor ennyiért egy új rájzen már jobb vétel. Még akkor is ha csak ugyanannyit tud. -
Gyuri27
félisten
Azon agyalok egy kávé mellett, hogy mi lesz itt szűk egy hét múlva.
Ha jó lesz a rájzen az amd-s procik, lapok, ramok, konfigok ára kb 0 esik. De bizonyos intel cuccok árai is simán beeshetnek félárra. Már a matek szerint. Mert biztos lesznek olyan kitesztelt gémer cucok amikhez csak egy kicsit kell rakni és kijön a rájzen. Oszt nem egy 5 éves deszkába rakott halálig feszelt procit meg elavult ramot veszel.
Be szép lesz. Alig várom. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #29085 üzenetére
Én is. Oszt bótba 2-3k-l drágább csak. EUstocknál meg olcsóbb. What? Kérdezné a francia.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #29083 üzenetére
Kéne azaz lassan a mostani bedöglik (alig bírt ki több mint 10 évet, hallatlan). Aztán 2 giga ram, meg 2 nap készenlét, de ezt csak a kínai csodák tudják elérhető áron.
De srác ami árak az aprón vannak. Lehet új teló lesz belőle. -
Gyuri27
félisten
válasz
MK VII #28406 üzenetére
Tönkre? Most honnan nézzük ugye.
Eladni azért lehet. Ha neked van valamid normális árért elviszik. Az viszont igaz, hogy venni nem érdemes egy ideje.
460 2 giga 33-34k. Kb másfélszer gyorsabb a 360-nál. Gari nélkül a 360-ra elég szerény árat kellene írni, hogy meg is érje. Mert így +3-5k-t jóval erősebb vga-t kapsz garival. Magát szopatja az eladó.
A 370 más tészta. De az is lassabb mint a 460 (jó néhány játékban) és ott is minimális felárért gari stb-stb.shteer: visszamennyé lego robot. Azért mert dicsó optimust választottad avatarnak, még nem vagy nagy hírró!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Speed® #28149 üzenetére
Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy annó a fórumon és privátba is már már barátilag beszélgettünk. Míg be nem szereztél valahonnan egy nagy adag kreténport. Szóval ja. Legyen úgy.
Kalandor: értekezhetünk itt a végtelenségig hablatyi stílusban (ó mester). A lényeg akkor se változik. Itt senki nem felel meg a másiknak. Itt annyi az elvárás, hogy ne hozd ide a szarod, meg a szar kedved. Akkor nem fogsz szarul ironizálni. Jó fej leszel. Szeretni fognak. Ez is egy közösség mint az ovi, suli bármi. Alacsonyan van a léc. De ezt ugord már meg. Tudom, hogy megtudod. Mert régen (nem is olyan túl) még normális voltál.
Nem tudom mi az a szakadás az életedben. Nem is kell tudnunk. De lazulj, gyere ökörködni. Hagyd a mundért a küszöbön. Tudom, hogy érted. Nem kell mindent túl agyalna, túl reagálni, túl írni. Csak gyere és röhögj, meg fikázz. Nem kötelező persze. lehetsz te dulifuli is. Akkor meg ne csodálkozz. -
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #28139 üzenetére
Utállak? Hűha. Van baj nem kevés.
Kapnál mást is. Vedd fel a ritmust. Van itt olyan ember aki nem nagy betűs mégis a topik döntő többsége a vérét akarja. Meg van nagy betűs (nem irok neveket) aki veszi a lapot. Sőt ha kell a bohócságra még rá is dob.
Leírom a nyilvánvalót. Rajtad múlik.
Itt senkit nem érdekel ki honnan jött. Kinek mi a foglalkozása, menni pénz van a zsebében, milyen istenhez rebeg imákat stb-stb. Mint ahogyan nem azért vagy itt bántva mert Te vagy a főakárki.
Megkockáztatom azt se róná itt fel senki ha jogosan bant kapna valaki tőled (annó Racének se ez volt felróva). Lazulni, lazítani kellene egy kicsit. Mert most meg vagy feszülve mint Jézus urunk.Szal ennyi. A rendőrök is leveszik a juniformot. Vedd le és gyere nyugodtan, spórolj az iróniával és látni fogod amit az idejárók 99%-a lát (köztük nem egy modi). Ez egy jó hely jó arcokkal.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #28136 üzenetére
Az irónia jó. Igazad van. Csak neked itt nem megy.
Nem gyün át vagy mi a zsák.Nem volt fless rossz. Csak fullba nyomta a kretént. Mint tudjuk sose nyomjá full kretént.
Én nem a blog olvasásról beszéltem. Pontosan tudhatod.
A világ mindig változik. A ph is. Ezzel együtt a régi értékeket érdemes megtartani. Meg van olyan is, hogy ami nem megy nem kell eröltetni. Neked pl itt a lazulás nem megy valamiért. Más modiknak megy (persze megint másoknak is-is). Ezen nem tudom, hogy kellene változtatni, de kellene ezt láthatod.
Chaser: hollóképűkutyarigó há matyarulirlyá má he more. Dikk cigónak fognak nézni a fehér komákok ha ijjjeneket írogatólösze he.
Oda vót irva, há nem lopott? -
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #28133 üzenetére
Akkorát nem változott a világ. Régen szívesen olvastalak mint MK. Most meg nem. De ez az én dolgom.
Az biztos, hogy Race nem volt irritálóan szarkasztikus és az ironizálást se erőltette. Látod Speednek se működik ebben a topikban. Lehet nem veletek van a baj hanem a topikkal. Bármelyik legyen is nem kéne itt eröltetni. Bármennyi idő is telt el fless kolléga emlékét nem szépíti meg. Már ha érted mire gondolok.Chaser: visszamennyé! Ezt írtam. A használt árat abból képezi le, hogy ő mennyiért vette X éve. Ami lássuk be bullshit (ha finoman akarok fogalmazni).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #28128 üzenetére
De az vagy (szerintem). Racéval nem egyszer ölre mentünk. Mégse neveztem, nevezném irritálónak. Nagy idők voltak.
Ha segíteni akarsz magadon és rajtunk. Hagy az iróniát. Mert többször bebizonyosodott (nem csak nálad hanem másoknál is), hogy nem működik. Nézd meg azokat a nagybetűsöket akik nem ironizálnak. Vagy náluk működik. Tök jól elvannak itt. -
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #28115 üzenetére
Én rövid ideig vótam. Kb így magyaráztam mint a kolléga. De hát az iq 10 homálya olyan sötét, hogy az értelem egyetlen sugara nem hatol át rajta. Amíg a lidércek 90%-a ott tart, hogy a használt árat a vételárból számolja. Ennek az ellenkezőjéről Jézus se tudja meggyőzni nincs miről beszélgetni. Annyi erőfeszítéssel inkább tyúkot tanít az ember algebrára.
-
Gyuri27
félisten
válasz
MK VII #27894 üzenetére
Írtam korábban. De látom neked is pofázhatok. Ha ide jössz és megírod a tutit szálka leszel a szemekben.
Ami azt jelenti, hogy ha félrelépsz: lásd általad írt nagyon csúnya szó. Egyből repülsz.
Menj inkább az apróra átverni, csalni, lopni. Onnan sokkal lassabban dobnak ki.
Amúgy meg szégyelld el magad, hogy a hülyeségeddel munkára készteted a modikat. Holott van nekik sokkal fontosabb munkájuk is.
Lenne amúgy tippem ki bannolt és tuti el is találnám.
Megyek iszok egy kávét. Oszt meglássuk pihenek-e én is. -
Gyuri27
félisten
válasz
guftabi96 #27448 üzenetére
Nem. Nincs. Nem lehet.
Mennyé az apróra és vágjál át pár lidércet. Azt lehet.MK VII: neked is kell a fájás báttya úgy látom. Ennyi idő alatt még nem tanultad meg kinek a hsz-t kell olvasni és kiét nem. Kihez lehet szólni és kihez nem. De ha utalsz egy kis hideg hurkazsírt én kitanítlak tesa.
-
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #26562 üzenetére
De az.
Jön a hirdető, magára ismer és sirukál, hogy itt mennyire "gyökerek" vannak. Ezért nem lehet linkelni.
Továbbá. Ha 5 ezret ér. Akkor is annyiért árulja amennyiért akarja.
Ha meg valaki megveszi. Jobb az ő sírását hallgatni, hogy át lett vágva a ph apróján 8mert neki lehet mondani, hogy hülye józsi miért nem néztél utána). Mint a kedves eladó panaszait üzletrontás miatt.
Lévén az üzletrontást ászf tiltja. Mások átvágását meg nem. Szóval teljesen szabályos az egész.Amúgy meg miből gondolod, hogy te meg tudod ítélni, hogy mi túlárazott? Esetleg mi az ami átverés?
Bízd az apródokra. Ezért vannak. Nem kell kiváló és önkéntes mérvadó lenni.
Szóval töröltesd a hsz-t amíg baj nem lesz belőle. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
AsrockExtreme3
Kituno allapotbaneg gepden amit bontok.Tuningolhato.Habar sosem kellett.
Sose tudom meg, hogy ki van kivel.
-
Gyuri27
félisten
[link]
Na most ez a kép megtalálható a ha-n.
Én az ilyet kibaszkódnám. Mert vagy rakjon fel gyárit. Vagy ne rakjon fel semmit.
Mert ez úgy tűnhet mint ha az eladóé lenne.
Persze lehet, hogy az ember írogat orosz fórumokra. Akkor meg elnézést kérek. -
Gyuri27
félisten
válasz
lezso6 #26292 üzenetére
Azt tenném, ha valami kistigris állandóan meg nem jelenne itt. Aztán jól nem osztaná az eszet.
Amúgy ezt nem nekem akartad, szerintem.
De nem idegeskedem. Az idők, modik, hg-k, jönnek mennek. Én és még sokan mások mindig itt vagyunk.
Franc se érti ezt.Out: nem? Elkurtuknemkicsitnagyon.
customer114: ez a királyi magyar posta kb leragadt a 70-s években. Kb mindenben.
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #26139 üzenetére
Az a lényeg, hogy itt rend legyen.
Amúgy meg ereggyé innen.Nekem lenne pár ötletem az apróra. De megtartom magamnak.
Miért írnám le? Ti helyeselnétek aztán ennyi. De hé öcsém ha nem kell a kalács. Ott a cumi.
Mert azt hiszem az, hogy az aprón ilyen káosz van nem kevés bajjal, átokkal, utánjárással stb-stb jár.Lehet az utóbbi 10-20 hszt törölni kezét csókolom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #26084 üzenetére
Ár kérdése. Nem szar az. Mert nem az. De mint látjuk a piac (és nem szerintem) nem ér annyit.
Itt jön a kérdés, hogy érdemes fillért b@szni és várni egy verebet. Vagy engedek az árból 4k-t oszt elviszik.
Mert kb ennyivel vannak túlárazva 4-5k. Vagy 3k + futár.
Én eladni szerettem annó és nem árulni. De hát mit értek én hozzá?zoltanz: ha te mondod. De én nem is a márkára, termékre mutattam rá.
-
Gyuri27
félisten
"Eladó egy 8.000 forintos eredeti árú Kingston KVR800D2N6/2G RAM DDR2 2GB 800MHz." Igen báttya? Akarsz róla beszélni?
Útiköltséget is számold hozzá.MSI 870A + PHENOM II 955 BE + 4GB GEIL DDR3 1600MHz eladó
Másfél hónapja árulja. Nem merül fel benne, hogy talán drága?Msi 785 Phenom II X2 550 X4 B55 2*2gb 667 Kingston csere érdekel
Több mint 2 hónapos hirdetés. Talán baj van az árral? -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #26037 üzenetére
Mert Mózes lehozta a hegyről egy kőtáblára vésve.
Miért nem lehet linkelni azt ami nyilvános? Jó most a csöcsöket, sunákat, atombomba gyártást ne vegyük ide.
Bird: azt gondolom én is, hogy ez jó szürő volt. Sok turpisság megakadt itt. De nyilván valamiért jobb ha a ha tele van "mocsokkal".
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #26032 üzenetére
Mindig igazam van.
Itt vagyok rég óta. Voltak más pörgős off, meg lokál topikok is. Ahol annyi volt a modi, hogy nem jutott a főoldalra meg a hirekhez, tesztekhez ha-ra. Akkor volt foglaltnév, meg fless. Most van más. Az idők változnak. Valami örök. egyszó mint száz, nem jó ha egy topikban élet van. Csípi a szemét embereknek ha van egy jó kis közösség.Azt azért halkan mondom, hogy ha több erő, idő, ember lenne a ha-ra fordítva kevesebb lenne a csaló, meg a tolvaj meg a rendőrségi eljárás, meg a csalódott vásárló stb-stb. Talán ott kellene kezdeni a nagy rendrakást.
Aztán megoldódna itt is a helyzet. Mert akkor ide nem írna senki. Ezen a kedves modik közül valaki nem gondolkozott el véletlenül?Én már akkor tudtam, hogy itt baj lesz. Mikor modik részt vettek a topik életében. Jöttek a maradjunk a témánál dumák. Ami nem világos, hiszen ez nem fő oldal. Nem szakmai. Még csak nem is off topik (annál is lejjebb van szerintem).
Viszont azt fejtse ki nekem valaki. Hogy egy nyilvános, bárki által megnézhető hirdetést mi a zsákért nem lehet linkelni? Milyen prohardveres vagy egyéb törvénybe, jogszabályba ütközik? Mert ha megfeszülök se jövök rá.
Amúgy meg érik a nagy hülyék off-ja valahol. Át kell menni lokálba oszt csók.
Trailblazer: helyi hirdetést nem lehet. Szerinted ha beírok ide valamit kell egy percnél több, hogy bárki megtalálja a hirdetést a ha-n? Segítek nem kell.
Még az egység sugarú lidérc is magára fog ismerni két perc gondolkodás után. Aztán sír ugyanúgy mint ha linkeltél volna. Szóval a probléma nincs megoldva. Már amennyiben probléma, hogy egy díler, nepper, lehúzós majom sirukál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest