- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
De a lényeg pont ez, ki volt kapcsolva mindenféle OTA, frissítés, és mégis leszívta. A legnagyobb baj pedig pont az, hogy nem részletezi semmi a fogyasztást, 400 MB Android OS, 400 MB Opera. Ha frissítés lett volna, azt máshogy írja ki.
Más: jó ez a Dolphin Browser, csak szétesik a PH!, ha a hsz oszlop nagyobb, mint az oldalsáv. Valakinek valami ötlet?
-
OTA nem lehet, mert módosított, prerootolt rom van rajta, és nem engedi az OTA-t. Ráadásul ha engedné is, akkor is be van kapcsolva, hogy csak wifin keressen. Én sem találkoztam ilyennel az elmúlt 3 év alatt Androidon. Pedig még benne voltam nagyban a 2.1 érában, amikor vártuk, hogy mikor lesz 2.2 Defyra.
#6 - Köszönöm!
-
Persze, értettem, hogy nem rajtam vigyorogsz, hanem a helyzeten. Folyamatosan követem az adatforgalom használatot, mindent, de gondolom megérted, ilyenre az ember nincs felkészülve. Fekszek, és elment az adatforgalom. Megláttam, azt mondtam, hogy ilyen nem létezik. De, igen.
Most azon szörnyülködöm, hogy az Opera Mini, és az Opera Mobile már symbianon is tudta azt, hogy elrejti a sávokat, a füleket, és ez gombnyomásra jön elő. Végignéztem a többi böngészőn alternatívát keresve, de erre az opcióra egyszerűen nincsen igény.
-
Valami Apple fant vártam, nem téged!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest