Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Ezt a böngésző sávos dolgot nem teljesen értem. Majdnem az összesben be lehet állítani (vagy alapból úgy működik) hogyha elkezded olvasni akkor automatikusan eltűnik, majd egy "swipe down" előhozza. Az új Operában még nézeteket között is lehet választani (phone, classic, tablet).
-
bambano
titán
A kernel nem akar 3g hozzáférést, tehát azt kikapcsolni nem tudod. Sőt, a kernel futni se nagyon szokott, pár speciális esetet leszámítva (kernel threads).
Másrészt meg minden eszköz meghajtója a kernelben van, tehát ha mégis akarna, hozzáférne az userspace programmal beállított dolgoktól függetlenül. -
Szatyor95
senior tag
Annyira nem rossz. Ami kiesik, az az online videó maximum, és többet kell várni néha. Mondom ezt úgy, hogy elvileg van 200 MB-om havonta (ami 500 lenne, ha az ügyintéző nem felejtette volna el a kérésemre átváltani a csomagom), gyakorlatilag viszont én eddig egyszer sem tapasztaltam még, milyen is 32 kbps felett az élet.
-
Én azért vigyorgok telipofával, félre ne értsd nem örülök a károdnak, de még megértem keresztanyámékat az első okostelójukkal és a 18k-s számlával úgy hogy hozzá sem nyúltak, de pont te mentél bele a csőbe?
Én is résen vagyok mobiletileg mert kb-okhoz voltam szokva azt berryék már megákat használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged