- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoszibarat
csendes tag
Köszi a választ!
Igen olvastam esetedet, félek nálam nem javul meg, ha "beijesztem" a szervízzel. Gyári visszaállítás megvolt, nem segített.
Egy német fórumon olvastam egy ugyanilyen esetről, de azt már nem írják, hogy mi lett az eset vége, megoldódott-e valahogy a probléma. Amúgy ma, amikor csak egyik (Vodafone) SIM volt benne egy ideig nem volt vele gond, de aztán ismét előjött. Arra is gondoltam, hogy a két SIM "zavarja" egymást (T-mobil + Voda)
Már a reklamáláson, visszaküldésen gondolkodom, de félek, hogy ez hosszadalmas procedúra (Banggood) lesz.
Még egyszer köszi a választ... -
Sanyesz.
őstag
Gondolom sablon szövegük van egy-egy problémára. Nyilván egy Kínában sem kapható alkatrészre rá lehet fogni, hogy Magyarországon cseréltessem ki, mert így egyszerűbb és költségkímélőbb - nekik.
A baj az, hogy adott egy sosem használt készülék, amit azért nem tudok eladni, mert várok hozzá egy garanciális alkatrészt, amiről magam sem tudom, hogy mi az!
Hiszen, mint írtam, a cikkszám nem létezik (sku295924).
-
Sanyesz.
őstag
Igen, a Banggood-ról van szó. Eddig nekem sem volt velünk problémám, most lenne az első garanciális ügyem. Így kaptam a készüléket.
A linkben szereplő oldalt már én is néztem. Egyrészt előbb megvárom, mit küldenek, már ha ideér. Másrészt gyanús, hogy csak náluk volna ilyen alkatrész X12-höz, sehol máshol.
Harmadrészt miért én vegyek, ha (elvileg) garanciális a készülék? -
Sanyesz.
őstag
Nekem is ugyanezt válaszolták, amikor jeleztem, hogy a hibás az X12 hangerő LE mikrokapcsolója. Konkrétan levált a kis paneljéről. Így kaptam a csomagban. Némi türelemjátékkal visszarögzítettem egy kis szigszalagcsíkkal, azóta jó, de nem tudom mennyire lesz tartós, bár a készüléket nem használom, mert eladó (lenne).
Visszaírtam, hogy Magyarországon elég kevés alkatrészt tartanak Cubot telefonokhoz, egészen pontosan semmit (esetleg akkut)
. Kértem, hogy küldjenek egy hangerő szabályozó panelt (Volume button FPC), majd én kicserélem. Erre valamit feladtak majdnem egy hónapja, adtak is hozzá track számot, de a csomag (?) még "Célországba elküldve" státuszban van. Olyan cikkszámú valamit küldenek (?), ami nincs is a termékpalettájukon. Emellett érdekes, hogy valami furcsa oknál fogva a Cubot X12 modellhez (még) nem kapható az az FPC panel, csak a bekapcsológomb.
Ha jövő héten sem ér ide az a valami, indítok egy PayPal dispute-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest