- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
User-Name #64 üzenetére
Szia!
Korábban már írtam, hogy azt fogják válaszolni, javíttasd meg itthon, mert az (nekik) olcsóbb. Nekem a hangerőgomb volt hibás, előbb küldtek egy soha ide nem érő alkatrészt, majd reklamáltam, végül "kártérítést" kaptam vissza. Azóta kerülöm a BG-t, pedig sok mindent rendeltem tőlük.
Azt gondolom, nézz körük egy cserealkatrész után pl. itt , küldesd meg velük és cseréld vagy cseréltesd ki Te. Ha visszaküldöd Kínába több hónap is lehet az oda-vissza út és a "javítás".
De mindenképpen jelezd feléjük a problémát és kérj "partial refund"-ot, ha le akarnak rázni. -
Sanyesz.
őstag
Gondolom sablon szövegük van egy-egy problémára. Nyilván egy Kínában sem kapható alkatrészre rá lehet fogni, hogy Magyarországon cseréltessem ki, mert így egyszerűbb és költségkímélőbb - nekik.
A baj az, hogy adott egy sosem használt készülék, amit azért nem tudok eladni, mert várok hozzá egy garanciális alkatrészt, amiről magam sem tudom, hogy mi az!
Hiszen, mint írtam, a cikkszám nem létezik (sku295924).
-
Sanyesz.
őstag
Igen, a Banggood-ról van szó. Eddig nekem sem volt velünk problémám, most lenne az első garanciális ügyem. Így kaptam a készüléket.
A linkben szereplő oldalt már én is néztem. Egyrészt előbb megvárom, mit küldenek, már ha ideér. Másrészt gyanús, hogy csak náluk volna ilyen alkatrész X12-höz, sehol máshol.
Harmadrészt miért én vegyek, ha (elvileg) garanciális a készülék? -
Sanyesz.
őstag
Nekem is ugyanezt válaszolták, amikor jeleztem, hogy a hibás az X12 hangerő LE mikrokapcsolója. Konkrétan levált a kis paneljéről. Így kaptam a csomagban. Némi türelemjátékkal visszarögzítettem egy kis szigszalagcsíkkal, azóta jó, de nem tudom mennyire lesz tartós, bár a készüléket nem használom, mert eladó (lenne).
Visszaírtam, hogy Magyarországon elég kevés alkatrészt tartanak Cubot telefonokhoz, egészen pontosan semmit (esetleg akkut)
. Kértem, hogy küldjenek egy hangerő szabályozó panelt (Volume button FPC), majd én kicserélem. Erre valamit feladtak majdnem egy hónapja, adtak is hozzá track számot, de a csomag (?) még "Célországba elküldve" státuszban van. Olyan cikkszámú valamit küldenek (?), ami nincs is a termékpalettájukon. Emellett érdekes, hogy valami furcsa oknál fogva a Cubot X12 modellhez (még) nem kapható az az FPC panel, csak a bekapcsológomb.
Ha jövő héten sem ér ide az a valami, indítok egy PayPal dispute-ot. -
Sanyesz.
őstag
Beszereztem egy X12-t kolléganőnek.
Két kérdés merült fel első körben:
1. "Smart gesture" létezik ezen a készüléken (vagy a Lollipop 5.1-en)? Én nem találtam.
2. Ha eleve be lehet állítani a két SIM színét, akkor a státusz sávon miért nem így jelenik meg?
+1 Az infrát mivel lehet működésre bírni?A készüléken a 2015.08.24-i gyári FW van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest